Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Karadedeler Olayı!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
1989 yılında bir ilimizin köyündeki köylüler hava karardıkdan sonra yaratık vb. şeyler gördüklerini idda etmişler.Buda birsürü gazetede söz edilmiş ve genç bir gazeteci bu olayı araştırmak için köye gider 11 gün kalır ve geri gitmeye karar verir,köylülerden bi çocuk kamerasını bırakmasını ister olayları çekip ona yollayacağını söyler bir süre sonra o köyde 3 hane ve 7 kişi aralarında o çocukda var parçalanmış ve ölmüş bir şekilde bulunur.Duvardada genç gazetecinin adı arapça yazar bunun üzerine gazeteciyi köye getirip götüren jandarma gazeteciyi sorguya alır.Köyden sorumlu yüzbaşı jandarma olay hakkında kaset ve bir çok belgeye sahip olur ve inceler.Üstünde karadedeler olayı yazan kasedi 22 dk kadar izler ve 5 yıl sonra intihar eder.Kronolojik sırayı bozmiyim bundan önce gazeteci serbest bırakılınca kaybolmuş ve iç çamaşırından not defterine kadar bütün eşyaları ormanda bulunur.Bu olayların üzerine köylüler köyü terk eder!
Anlatımım inşallah açıklıyıcı olmuşturBig Grin

İşte link bide izleyin http://karadedelerolayi.net/
sinemada fragman vardı altıma ettim beyfendi
Açmayın beyler dedeler
korkunç mu? ona göre izlicem yorumlarınız bekliyorum
Hmm Big Grin korku filmleri korkutmuyor artık beni Smile
Fake beyler inanmayın Big GrinBig Grin (Yok gerçek olcaktı !)
dedelerin zenci versiyonu
Yok olay gerçek ya böle bi araştırın gerçekden böyle haberler ve böyle olaylar var.Korku filmleri benide korkutmazda.Ama Kuran-ı Kerim'de yazanlar hakkında film olunca tırsmıyorumda değil olay gerçek ama inanmasanda cinler var ve bazı cinler insanları korkutmakdan eğleniyor bunlar müslüman olmayan cinler kutsal kitabımızda hepsi yazar okumaya üşeniyorsan bi hocaya sor cevaplar hepsini Big Grin dedim gibi bu olay gerçek
(03-22-2011 09:40 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]Hmm Big Grin korku filmleri korkutmuyor artık beni Smile

Can sana bi film sölerim altına edersin Smile Smile
Bu filmin çıkış tarihi nedir ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler