Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock 90 Günlük Gold Premiun Dinarı Soruları.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Ben yaz tatilinde 90 günlük gold premium almak istiyorum. Fakat bü dinarların gelme süreleri hakkında büyük sorunlarım var.
Ama öncelikle söylemeliyimki 3 tane 30 günlük gold alıcam.
30 günlük goldu çektiğimde o gün içinde üç premiumuda aynı hesaba yüklicem. Hepsi o gün içinde yüklenirmi ?
Ben 3 x 30 günlük dinar aldığımda 55.000 x 3 = 165.000 dinar bir seferdemi gelecek yoksa her ay 55.000 dinar mı gelecek.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Tek seferde 90 gün gold yüklersen Her ay chara 55 bin dinar geliyo . Hepsi aynı anda yüklenmiyo...Ama aynı anda 30günlük 3 tane gold yüklersen hepsi aynı anda gelir.

Burak Kandöker

90 günlük gold premiumlarda en son bazı sorunlar yaşanıyordu her ay dinar gelmiyordu ticket atman gerekebilir benim tavsiyem 3 tane 30 gunluk gold premium alırsan aynı şeye denk gelir.

Eğer 1 kerede 90 gunluk alırsan her ay 55.500 Dinar gelir
1 Kerede ayrı ayrı 3 tane gold premium yüklersen toplam 166.500 Dinar gelir Smile
(03-22-2011 08:29 PM)atarespect Yazılan: [ -> ]Her ay chara 55 bin dinar geliyo . Hepsi aynı anda yüklenmiyo

Üst üste yüklenebilir
Yardımlarınız için çok teşekkürler. İçimi aydınlattınız ^^
90 günlük al daha hesaplı olur dinar gelmessede hazır ticket var atarsın gelir 1-2 güne Smile
Burak'ın dediği gibi tek tek 90 günlük yükle daha avantajlı Smile
90 Premium Hesaplı . Daima XGAMETR Smile
Evet olur. Yükleyebilirsin
Referans Adresler