Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Küfürden Banlananlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
bu forumda demi warrock'da değil Ss.gif
(03-22-2011 08:07 PM)user01 Yazılan: [ -> ]Hacklara sövmek serbest olsun =) Adam hack açmış sövünce ss alıyor ben banlanıyorum valla garip bu veletler =)

Sende sövme ve onların SSlerini alıp onları banlat victory.gif
güzel bir uygulama olmuş. lakin benim burada anlamadığım şu hasas konu var, ii küfür edenler banlansın. kimse zati küfürü istemiyor ama, konu küfürden ban olayına gelince. bu oyuna bakıldığını anlıyorum ben, fakat nedense geceleri oyuna girdiğim zaman, ne küfür eden var ne hakaret eden çok güzel güzel olmasınada. ortalık hack kaynıyor arkadaşım ilk şunlara bir çare bulun lütfen, adam bunlara küfür etsede ben şahsen hak veriyorum. stres atmaya oyuna giren bir vatandaş, oyundan pc yi parçalayacak bir şekilde çıkıyodur buna inanıyorumBig Grin burdan herkese ii oyunlar küfürsüz ve ii muhabbet'ler diliyorum.

Not. herkes oyun oynar ama, oyunu adabıyla oynayan daha ii oynar
(03-22-2011 09:51 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]güzel bir uygulama olmuş. lakin benim burada anlamadığım şu hasas konu var, ii küfür edenler banlansın. kimse zati küfürü istemiyor ama, konu küfürden ban olayına gelince. bu oyuna bakıldığını anlıyorum ben, fakat nedense geceleri oyuna girdiğim zaman, ne küfür eden var ne hakaret eden çok güzel güzel olmasınada. ortalık hack kaynıyor arkadaşım ilk şunlara bir çare bulun lütfen, adam bunlara küfür etsede ben şahsen hak veriyorum. stres atmaya oyuna giren bir vatandaş, oyundan pc yi parçalayacak bir şekilde çıkıyodur buna inanıyorumBig Grin burdan herkese ii oyunlar küfürsüz ve ii muhabbet'ler diliyorum.

Not. herkes oyun oynar ama, oyunu adabıyla oynayan daha ii oynar

Helal Turhan abi Smile
Aynen küfürü bıraksınlar hacklere çare bulsunlar..

Sherlock

En güzeli.

Burak Kandöker

(03-22-2011 08:52 PM)depozito Yazılan: [ -> ]bu forumda demi warrock'da değil Ss.gif

Hehe hayır warrock'da tabiki Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler