03-22-2011, 08:52 PM
Sayfalar: 1 2
03-22-2011, 09:08 PM
(03-22-2011 08:07 PM)user01 Yazılan: [ -> ]Hacklara sövmek serbest olsun =) Adam hack açmış sövünce ss alıyor ben banlanıyorum valla garip bu veletler =)
Sende sövme ve onların SSlerini alıp onları banlat

03-22-2011, 09:51 PM
güzel bir uygulama olmuş. lakin benim burada anlamadığım şu hasas konu var, ii küfür edenler banlansın. kimse zati küfürü istemiyor ama, konu küfürden ban olayına gelince. bu oyuna bakıldığını anlıyorum ben, fakat nedense geceleri oyuna girdiğim zaman, ne küfür eden var ne hakaret eden çok güzel güzel olmasınada. ortalık hack kaynıyor arkadaşım ilk şunlara bir çare bulun lütfen, adam bunlara küfür etsede ben şahsen hak veriyorum. stres atmaya oyuna giren bir vatandaş, oyundan pc yi parçalayacak bir şekilde çıkıyodur buna inanıyorum
burdan herkese ii oyunlar küfürsüz ve ii muhabbet'ler diliyorum.
Not. herkes oyun oynar ama, oyunu adabıyla oynayan daha ii oynar
burdan herkese ii oyunlar küfürsüz ve ii muhabbet'ler diliyorum. Not. herkes oyun oynar ama, oyunu adabıyla oynayan daha ii oynar
03-22-2011, 10:01 PM
(03-22-2011 09:51 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]güzel bir uygulama olmuş. lakin benim burada anlamadığım şu hasas konu var, ii küfür edenler banlansın. kimse zati küfürü istemiyor ama, konu küfürden ban olayına gelince. bu oyuna bakıldığını anlıyorum ben, fakat nedense geceleri oyuna girdiğim zaman, ne küfür eden var ne hakaret eden çok güzel güzel olmasınada. ortalık hack kaynıyor arkadaşım ilk şunlara bir çare bulun lütfen, adam bunlara küfür etsede ben şahsen hak veriyorum. stres atmaya oyuna giren bir vatandaş, oyundan pc yi parçalayacak bir şekilde çıkıyodur buna inanıyorumburdan herkese ii oyunlar küfürsüz ve ii muhabbet'ler diliyorum.
Not. herkes oyun oynar ama, oyunu adabıyla oynayan daha ii oynar
Helal Turhan abi
Aynen küfürü bıraksınlar hacklere çare bulsunlar..
Sherlock
03-23-2011, 03:05 AM
En güzeli.
Burak Kandöker
04-17-2011, 09:40 AM
(03-22-2011 08:52 PM)depozito Yazılan: [ -> ]bu forumda demi warrock'da değil
Hehe hayır warrock'da tabiki

Sayfalar: 1 2