Böylesine mükemmel bir oyunun (grafikleri, savaş ortamı yönünden) türkçe olması gerçekten gurur verici bir durum. Single playerı bana göre gerçekten şahane olacak.. videolara ve screenshotslarına bakınca oyun zaten kendini belli ediyor.
key 25 tl mi ? güzelmiş 60 tl vercene key al daha iyi ama indirme felan sıkıntı tabi değer ama sistem kaldırmıyor.:(Bazı sitelerde yorumlar görmüştüm neden new york İstanbul değil.Yav Cevat neden böyle birşey yapsınki İstanbul'un kıyameti diye bi resim çizildi.Millet ayaklandı öyunuda çıksa ne olur acaba.Bu arada eski sürümleri gibi değil Türkçe tam Türkçe olmuş aksan olarak o filmlerde gördüğümüz çeviri değil.
EA storeden 25 tlye key alıp keyi girerek internetten indirebilirsiniz.Benim pc kaldırsa hemen alırdım mutliplayeri çok kaliteli ama campaigni ben de beğenmiyorum.
Ben de tam sizin gibi düşünüyordum ki yani bir türlü sevemiyordum ki taki şu yukardaki videoyu izleyene kadar adamlar harbi oyun yapmış oyuna girerken iyi gaza getiriyor o video ama konu klişe olunca yine de fazla ısınamıyor new york,uzaylılar felan...
İlk Crysis oyunları bencede çok kötüydü ama Crysis 2 kesinlikle çığır açar,oyunun %5 i olan demosu bile güzeldi,şu videoları izleyip öyle bir karar verin bence hemde Türk firmanın yaptığı Türkçe bir oyun.