Beyler dün chara girdiğimde hiçbirşey yoktu akşam işten geldim chara girmeden önce 400g1 aldım ve chara girdim "Hesabınız Kapatıldı" diye bir yazı çıktı küfürdenmi ban yedim acaba Hack falanda hiçbirşey açmadım küfür etmişimdir ama hacklara etmişimdir

Ticket attım Ve Esn Kodlarını gönderdim umarım işe yarar yaramazsada bırakacam oyunu
HIZIR ile resmi forumdan iletişime geç
İnş banlammamışsındır, iyi zamanımız geçti zombide

15 gün ban yemiş olabilirsin.
Konuyu açan kardeşim aynı şekilde bendede oldu 55 level çar ban yedi bende senin gibi odalarıma giren hacklere sövdüm galiba küfürden gittik

inş. çarımız açılır ben G1-Admin-Hizir Gamersfirst ün forumunda ticket attım inş. cevap gelir sabırsızlıkla bekliyorum Açılmazsa WolfTeam akar

(
Benim anlamadğm şey kardeşim sen şu oyundaki hackleri ortadan kaldır ben kğfğr etmem zaten ama adam gelip estergon odalarında opk , duvardan görme vs gibi hackler açarsa k.bakmasın ama benim hakkıma girmiş oluyor bende küfürümü ederim !!!!! bu bakımdan gamersfirstü kınıyorum !!!
Konu sapmasın , Resmi forum üzerinden hızır'a öm gönder yardımcı olur süreli banlandıysan süresinide öğrenirsin
Geçmiş olsun muhtemelen süreli ban yemişsindir .