Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aref'in büyük final sırrı çözüldü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bu adam komedyen olsun Big Grin

- Tipe bak ya.

Bizim Türklerin kafası sadece açık bulmaya çalışıyor . Bırakın Aref işini yapsın nasıl ve ya ne şekilde yaptığı önemli değil.
Bu kadar çözmek için uğraşılıyorsa Aref gerçekten başarılı olmuş demektir
(03-21-2011 08:09 PM)Emir ERDOĞAN Yazılan: [ -> ]Bu kadar çözmek için uğraşılıyorsa Aref gerçekten başarılı olmuş demektir

Bu da bir bakış açısı. Ama bence tamamen kıskanma bu video. Sakız, takke, kendi kaslı sanıp atlet giyme Smile Aptallıktan ötesi.
Çok pis sövdüm şu videodaki adama,utanmasa oturup tombala çekicek nerdeyse.
Bune laubalilik ! Angry
(03-21-2011 08:19 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Çok pis sövdüm şu videodaki adama,utanmasa oturup tombala çekicek nerdeyse.
Bune laubalilik ! Angry

Katılıyorum ya alacaksın paçasını aşşağı.
(03-21-2011 08:20 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(03-21-2011 08:19 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Çok pis sövdüm şu videodaki adama,utanmasa oturup tombala çekicek nerdeyse.
Bune laubalilik ! Angry

Katılıyorum ya alacaksın paçasını aşşağı.

oturduğu işkembeyi sallandırmalıyız Big Grin
Ya tabikide bu adamın yaptıklarında birşeyler var. İlizyon. Aref ALLAH , PEYGAMBER değil sonuçta . Yaptıklarında bir ilizyon var. Önemli olan bunu güzel ve ilginç sunabilmektir. Ne yazıkki kara cahil dolu milletimizde , insan kirletmeye çalışan bu Türkiye'de böyle şeyler mevcut.
Yaptığı gösterilerin 3'üde muhteşemdi. Ben Aref kazanır diye düşünüyordum ancak kazanan arkadaşta oldukça başarılı.
(03-21-2011 08:29 PM)Berkant BİÇEN Yazılan: [ -> ]Ya tabikide bu adamın yaptıklarında birşeyler var. İlizyon. Aref ALLAH , PEYGAMBER değil sonuçta . Yaptıklarında bir ilizyon var. Önemli olan bunu güzel ve ilginç sunabilmektir. Ne yazıkki kara cahil dolu milletimizde , insan kirletmeye çalışan bu Türkiye'de böyle şeyler mevcut.
Yaptığı gösterilerin 3'üde muhteşemdi. Ben Aref kazanır diye düşünüyordum ancak kazanan arkadaşta oldukça başarılı.

%100 katılıyorum sana
(03-21-2011 08:29 PM)Berkant BİÇEN Yazılan: [ -> ]Ya tabikide bu adamın yaptıklarında birşeyler var. İlizyon. Aref ALLAH , PEYGAMBER değil sonuçta . Yaptıklarında bir ilizyon var. Önemli olan bunu güzel ve ilginç sunabilmektir. Ne yazıkki kara cahil dolu milletimizde , insan kirletmeye çalışan bu Türkiye'de böyle şeyler mevcut.

Evet aynen favorim Aref ' di ama Sefa kazandı. Hayırlısı Sefa okuyan adam iyi oldu bence.
Evet hileli Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler