Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kod kullanamıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
İyi günler,

Ben şu 1-2 gün önce dagıtılan ZebrasRock kodunu gamersfirst sitesine girip 3. kod tipini seçip, Warrock daki üyeliğimi seçip kodu yazacakken sayfa tekrar yükleniyor ve 1. adımı benden bir daha yapmamı istiyor 1. adımı yapmadan ZebrasRock yazıncada '' Hesabınızın Aktif' statüde olması gerekli'' hatasını veriyor.Angry
Charın askıya alınmış.Küfürden ban yemişsin galiba.
Peki ne zaman düzelir bir bilgin varmı?Sad
Ve ben şu an sorunsuz çara girebiliyorum
Çarın Beklemeye Alınış Heralde.Msn Ne Girip Hallede Bilirsin. beyfendi
(03-21-2011 11:19 AM)Newk1ear Yazılan: [ -> ]Peki ne zaman düzelir bir bilgin varmı?Sad
Ve ben şu an sorunsuz çara girebiliyorum

Oyuna giriş yapabiliyor musun?
Evet oyuna sorunsuz giriş yapabiliyorum ( çarıma da)
1. adım ne yahu ? Ss.gif Ben direkt kod bölümüne girip yazıp onaylıyorum bu kadar. Oyundan çıkış yapıyor musun kod girerken ?
Mail sorunu ouyor hesabın aktif gözükmüyor. Sen yeni bir mail hesabı aç (önerim: mynet veya gmail) sonra profilim düzenle bölümünden mail adresini yeni açtığın mail hesabıyla değiştir. Değiştirdikten sonra mail hesabındaki posta kutusuna onay mesajı gelecek orada verilen linke tıkla ve sayfanın açılmasını bekle tebrikler onaylandı veya tamamlandı tarzı uyarı geldiğinde sayfayı kapat ve tekrar kod yüklemeyi dene.
Öncelikle aşağıdaki önerileri dikkate almanı öneririm.

1- Kod kullanırken oyundan çıkış yap

2- Başka bir web browser kullan.

3- Yüklemeye çalıştığın hesabın aktiflik durumunu kontrol et.

4- Cephaneliğinde maksimum eşya olmamasına dikkat et.

5- Doğukan arkadaşımızın dediklerini kontrol et.
Beyler az önce warrock un sitesine girdim çarımın durumu pending yani askıda diyor quartz ve silencer arkadaşıma teşekkür ediyorum ve bu arada askıda olma işlemi geçici mi yoksa hiç açılmayacakmı?
Referans Adresler