Arkadaslar benim pc akşamları hç kasmıyo hafta içide bazen arada 16lıklarda 8 liklerde kasma oluyo mesela pazar günü öğlen kasma oranı %45 civarı kasıyo ama pazartesi günü diyelim. akşamları kasma olmuyo
SİSTEMİM :İNTEL CORE DUO 2 E4500 2.20 GHZ İŞLEMCİ
1 GB RAM (DDR2)
Nvıdıa GeForce 8400 gs 512 mb 64 bit ekran kartı
windows xp kullanıyorum Daha eklmem gerekn bişey varsa yazın net hızım gayet iyi dedim gibi oynanamıcak kadr kasmıyo sadece bazen takılma ve hafif kasma oluyo
oyun bağlantısından mı anlayamadım.

PC ısındıgı icindir büyük ihtimal takılma zateb sunucudan ama bence FANı temizlettir bence o zaman sorunlar kalkar bendede aynısı oldu
Sırf öğlen vakti oluyorsa öğle vakti hava sıcak olur ve odan da çok sıcak galiba ?
bu küçük hava değişikliğinden etkileniyorsa eğer kasan ; işlemcinin termal macunu bitmiş olduğunun işaretidir.
Sistem parçaların gayet iyi
Akşamları kasmamasının nedeni : dediğim gibi o macunu yenilemelisin. Akşamları hava soğuk olduğu için oda sıcaklığında normalin altında olduğu için işlemcin deki macun soğutmaya yetiyor ama hava ısındığı zaman yetmiyor.
Benim görüşüm macununu yenilemen eğer yok yazın yenilerim dersen o macun yaza kadar erir ve arada macun olmayacağı için işlemcin yanar işlemcin yanarsa anakartında yanar.
Öncelikle günlerle kasmanın yakında uzaktan alakası yok. Sonrasında mutlaka ek 1 GBlık RAm daha alman gerekir. Bu arada o ekran karını da mutlaka değiştir. 128 bit ya da üzeri bir ekran kartı al. Performans artışını göreceksin. Tabi işlemcini de yakın zamanda değiştirmen gerekir.
İşlemci Gayet ii diyodu herkes ilk defa sizde duydum

(03-20-2011 11:29 PM)xmary34x Yazılan: [ -> ]İşlemci Gayet ii diyodu herkes ilk defa sizde duydum 
sistemin iyi zaten senin
KAFAM KARISTI YA OYUNDAN SOGUDM s:
kasma herkeste oluyor az ya da cok.oyundan kaynaklı bi sıkıntı var bence..