Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HP Deskjet D1360 Printer Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler uzun zamandır yazıcımı kullanmıyordum. Bu gün gidip kartuşlarını doldurttum eve geldim bütün bağlantılarını yaptım driverını yükledim ancak hata veriyor. Usb aygıtını tanıyamıyormuş pc. Aygıt yöneticisinden bktığımda sürücü yüklenmemiş olarak gözüküyor ama yüklü deli olcam yav bi anlayan varsa el atsın Big Grin yazıcı HP Deskjet D1360.
Farklı Bir USB Girişine Takmayı Denedinmi ?
Tabikide denedim ama olmuyor Sad
Driveri HP'nin kendi sitesinden mi indirdin ?
Hayır driver ben yazıcıyı alırken verildi yani kendi orjinal driver ı.
Driverları restore etmeyi dene. Restore yoksa sistemden komple kaldır sürücüyü baştan kur.
Arkadaşlar problem ara kablodaymış onu değiştirdim yazdırmaya geçti ama şimdide toner yok diyor Ss.gif kartuşlar daha bugün dolduruldu neden öyle diyor yav Ss.gif
(03-20-2011 07:55 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Hayır driver ben yazıcıyı alırken verildi yani kendi orjinal driver ı.

Bendede aynı yazıcı var driverlerini kurmuyorum bayağıdır driverin kurduğun işletim sistemi ile uyumlu olup olmadığına dikkat et eğey uyumluysa başlat menüsü denetim masası yazıcılar ve faxlara gir ordan yazıcıyı etkin yap.
Öncelikle Sinan en güncel sürücüyü aşağıda verdiğim linkten indir.

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softw...t=1119266&

Ayrıca belki biraz sana saçma gelebilir ama USB kabolsunu değiştir. Aynı sorunu bende yaşamıştım. Lexmark X1270'de kabloyu değiştim düzeldi.
Referans Adresler