Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nevruz Bayramınız Kutlu Olsun !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bahar bayramı tüm herkese kutlu olsun.Bu sevince ortak olmak için herkes alanlara davetlidir.

Yaklaşık 1 saat sonra bende evden çıkıp newroz alanına gidecem.

İçeriği bilmeyenler burdan devam etsin; http://tr.wikipedia.org/wiki/Nevruz_Bayram%C4%B1

Dipnot:Moderasyon konuyu silmek yada mesaj değiştirmek gibi bir eylemde bulunmasın.Bahar bayramı bu ırkçılığa lüzum yok.
Güzelim TÜRKÇEMİZ varken kürtçe yazmanı hoş bulmuyorum. TÜRKİYENİN DİLİ TÜRKÇEDİR.
Merak etme mesajını silmeyecem ama
Alıntı:Kural 2-) Buna rağmen "q,w,x" gibi harfleri çok gerekmedikçe kullanmayaya çalışınız.
gördüğün gibi forumun dili Türkçe. Anayasa da geçerli. Lütfen forumdaki mesajlarında Türkçe kullanmaya özen göster. Normal konuşma dilimizi foruma yansıtmayalım

(03-20-2011 12:48 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Newroz piroz be! Her biji birati !

Bunun anlamı nedir?
(03-20-2011 12:53 PM)qecekusu69 Yazılan: [ -> ]Güzelim TÜRKÇEMİZ varken kürtçe yazmanı hoş bulmuyorum. TÜRKİYENİN DİLİ TÜRKÇEDİR.

Avatarına Che resmi koyup böyle bi yorum yapman şaşırtıcıdır.

Ayrıca beni aklı sıra cezalandırmak amacıyla - rep veren beyinsiz şahsiyete burdan selam ederimki.Herkes kendi ırkını unutmamalıdır.Ve ayrıca kürtlere 2.ci sınıf vatandaş muamelesi yapılmamalıdır.

Sorarım size buraya çerkezce veya lazca bi cümle yazsam acaba aynı tepkiyi alırmıydım ? Türkiyenin dilinin türkçe olduğunu sizden öğrenicek değilim.Nevruza gidiyoruz diye bölücü damgası yedik iyimi Big Grin

Ayrıca KIBRISLI mısın nesin önceden uyardım konuyu değiştirmeyin diye ama dinlemedin.Bu olaydan anlaşılıyorki tipik milliyetçi tavırlarınla göze çarpıyorsun.
(03-20-2011 01:11 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Merak etme mesajını silmeyecem ama
Alıntı:Kural 2-) Buna rağmen "q,w,x" gibi harfleri çok gerekmedikçe kullanmayaya çalışınız.
gördüğün gibi forumun dili Türkçe. Anayasa da geçerli. Lütfen forumdaki mesajlarında Türkçe kullanmaya özen göster. Normal konuşma dilimizi foruma yansıtmayalım

(03-20-2011 12:48 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Newroz piroz be! Her biji birati !

Bunun anlamı nedir?

Bahar bayramı kutlu olsun.Yaşasın kardeşlik ?
(03-20-2011 01:11 PM)Guadalcanal Yazılan: [ -> ]Herkes kendi ırkını unutmamalıdır.Ve ayrıca kürtlere 2.ci sınıf vatandaş muamelesi yapılmamalıdır.

Sorarım size buraya çerkezce veya lazca bi cümle yazsam acaba aynı tepkiyi alırmıydım ? Türkiyenin dilinin türkçe olduğunu sizden öğrenicek değilim.Nevruza gidiyoruz diye bölücü damgası yedik iyimi Big Grin

Ayrıca KIBRISLI mısın nesin önceden uyardım konuyu değiştirmeyin diye ama dinlemedin.Bu olaydan anlaşılıyorki tipik milliyetçi tavırlarınla göze çarpıyorsun.

1- Burda sana bölücü, terörist vb bir kelime diyen olmadı. Ayrıca sana kendi öz dilini kullanma da demiyorum. Sadece sen bu foruma üye oldun ve üye olurken FORUM KURALLARINI kabul ettin. Bu demek oluyor ki bu kurallara uyman gerekir. Türkiye Cumhuriyeti bir çok ırkdan insanın tek tek kimlik olarak yaşadığı bir ülke. Her neyse şimdi boşuna tartışma çıkarmayalım.

2- Evet düzenlerdim o mesajları da. Çünkü ben bu forumda moderatörüm ve görevim forumu, forum kuralları çerçevesinde düzenlemek. Ayrca bende Kıbrıs ağzında kelimeler kullansam benim de mesajlarım düzenlenirdi. Hiç meraklanma Kürtsün diye kimse sana bölücü vb tarzda bir kelime kullanmadıWink

3- Mesajı değiştirmem milliyetçilikle uzaktan yakından alakası yok. Herkesin siyasal görüşü kendine ve bu forumda siyasetin işi yok. Değiştirme nedenimi sana yukarda da anlattım.

İyi forumlar.

Nevruz bayramınız kutlu olsun
Bayramınız . Kutlu olsun Smile
bayramınız kutlu olsun Smile
bayramınız kutlu olsun victory.gif
Forumun dili Türkçe, Devletinde dili Türkçe. Başka bir dil kullanmayın lütfen. Sonuçta bayramdır kutlanır, kutlu olsun diyoruz bizde
Seninde.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler