Yoğun ders temposundan dolayı zaten uzun zamandır uzak duruyordum. Bugün öyle bir geldim ailemin halini hatrını sordum. Ailemden yani clanımdan herhangi bir kopuş, ayrılış söz konusu değildir. Sadece bir süre giremeyeceğimi belirtmek istiyorum. Ve bunun sebebi ibrahim'dir. Clanımın aleyhine konuşmalarını facebookta görmüştüm. Kimki gibisinden cümleleri zaten rahatsız ediyordu. Az önce beni WarrockTR'nin tssinden attı. Geldiğimde, -Sana, beni kickleme yetkisini kim veriyor dedim ve banladı. Benim için ts, ortamı bugüne kadarmış. Sizleri rabbime emanet ediyorum. Hayırlı geceler WTR ailesi.

adama bak warrock 'u ailesi olarak görüyo sen yetim misin ;-))
muhammet o küfürü bana et bende banlarım
(03-20-2011 01:55 AM)cryteksun Yazılan: [ -> ]adama bak warrock 'u ailesi olarak görüyo sen yetim misin ;-))
warrocku değil, clanımı

ATA => Asil Türk Askerleri

(03-20-2011 01:56 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]muhammet o küfürü bana et bende banlarım
küfür banladıktan sonra oldu yalnız adminim.
olum warrock sadece oyun işi bu kadar büyütme bide böyle seyler icin dilini bozma ben 65 lv dım bann yedim 71 lv char calındı simdi bunu aldım !!
(03-20-2011 01:59 AM)cryteksun Yazılan: [ -> ]olum warrock sadece oyun işi bu kadar büyütme bide böyle seyler icin dilini bozma ben 65 lv dım bann yedim 71 lv char calındı simdi bunu aldım !!
Benim clanım oyunu bıraktı bende bıraktım, başladı bende başladım. Bizde oyun sadece zevk için oynanır. Esas olan muhabbetimizdir.

haklısın bizde gösteris ve skill üzerine oynanır bu oyun

Lütfen, lütfen bana facebook profil resmini atar mısın? Lütfen ülküdaş.
(03-20-2011 02:04 AM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Lütfen, lütfen bana facebook profil resmini atar mısın? Lütfen ülküdaş.
İletişime geçilmiştir. 
Küfür ve hakaret, hiçbir sebebin gerekçesi değildir ve olmamalıdır.
Küfürlü SS'ler eşliğinde "WarrockTR Ailenizi" Allah'a emanet ediyorsunuz.
Helal olsun!