Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Hackshield sonrası oyun açılmıyor.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Windows xp home edition 32 bit kurdum tüm driverler son sürüm kurdum oyunuda kurdum fakat hackshield sonrası hiçbirşey olmuyor farede kum saati işareti çıkıyor hemen kayboluyor öylece kalıyor outo up yaptım hackshield olmadı config cfg ile geriye aldım pacthları 2 - 3 kere kurdum yine olmadı napıcam ? Modem ve pcyede 3 kere res attım...
Açık olan virüs programı ?
Yok avast var kapadım tüm kalkanları.
Modemine Rest Atmayı Dene bi İstersen.
(03-19-2011 10:20 PM)Ncasource Yazılan: [ -> ]Modemine Rest Atmayı Dene bi İstersen.

3KERE ATTIM DEDİMYA..
Yeniden kurdum hala aynı hala aynı yok böyle birşey ya neyse format atmak kaldı tek çarem format...
Format at daha fazla uğraşmak istemiyorsan . Ne yaparsan yap aynısı olucaktır veya farklı hatalar ortaya cıkıcaktır .
bence windows 7 yükle oyun hızındada brlli bir miktar artış olur
Oyunu tamamen silip tekrar yüklediğinde oluyor kardeş formata hiç gerek yok bendede olmuştu bi ara aynısıs Wink
Formata en son çare olarak başvur. Sistemini geri almayı dene. Herhangi bir program olmasın oyunu açarken. Hızlandırıcı vb tarzdakiler. Oyunu resmi indiricisi olan GamersFirst Live'dan indir.
Format attım herşey kurdum ayarladım artık professional oldum hatta bilgisayarcıda bu iş için çalıştım diyebilirim fakat şu warrocka sinir oldum indiriyorum şu anda bakalım düzelicekmi...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler