Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock'un Hali Ortada !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
:@beyler konuyu yanlıs yere actıgımı bılıyorum ben mdessas08 artık herkez oyunda hack olmus durumda kd 2.30 du suan 2.24 oyunun suan%70 hack durumda warrock ıstese ortada hack bırakmaz ama anlam veremıyorum rutbeye bakıyorlar hack demıyorlar kac kısı den tw ıstedım veremedıler opk adam gelıyor kendı odamdan benı atıyor warrocku oynayan bazı profesyonel oyuncular bıle oyunu bıraktılar hackler yuzunden warrock eskı warrock deıl eskıdende hack vardı bukadar deıldı sımdı allaha tobe haşa küfür eden oyuna anne bacı katan cok yaslarını sorsak 23 25 30 hıc bırı ts ye gelıp delıkanlı gıbı konusamazlar. Nalet Olsun İçimdeki Warrock Sevgisine
oynama o zaman
nie oynamıcam hack acmaları benım succummu onların sucumu senın ıcın oynama ozaman demek daha kolay belkı hack acmıssındır sıkılmazsın nerden bılıcez he
Yapacak bişey koy odadan atmaya çalış +21 odalara gir.
dedıgım gıbı +50 lwl hack bılıyorum arkadaş demıiş oyunu bırak ozaman sen olsan benım yerımde yasları 15 14 13 12 cocukların hack acmasından oyunu bırakırmısın ben bu konuyu mıllet neyınn ne oldugunu bılsın dıe actım artık warrock baya dususe gectı gecen hafta 88 87 86 4 tane turk serverınde herıf kasıyordu unuttunuzmu bır lwl hılemız eksıktı oda cıktı
valla ben bugun oyuna girme fırsatı buldum gayette zevkliydi oyun 1 kere hack geldi opk oda atıldı. benim kd de 2,41 den 2,45 cıktı Big Grin
hack çok var gerçektende ilk sayfadaki klan odalarına gir onlarda fazla olmuyor ama opk ler genelde atılıyor esas tehlike wh ler felan Angry
turgay sen sımdı 1 kere fırsat bulup gırıyorsun oyuna abı ben 2 kısı oynuyoruz carı gunde 10saat 14 saat arasında oyundayım benı bılen bılır oyunda zaten mdessas08 artık oynuyorsun oynuyorsun bazen hacksız odaya denk gelırsın % 5 10luk ıhtımal victory.gif ondada kd yaparsın takk hack dıye atarlar
diyorumki burda sızlanman işe yaramaz burda sızlanacaksan alacağın tek cevap haklısın tarzı şeyler olur resmi forumda adminle iletişime geç zaten yaşadıklarını herkes yaşıyor böyle konular okumaktan gına geldi artık madem şikayetçisin sevmiyorsun kardeşim oynama bu kadar basit
baslıgı goruon okumana gerek yok şikayetcıyım ama warrocktan sıkayetcıyım acaba senı bu forumda nasıl rutbelendırmısler hala anlamıs degılım yada turkcen bıraz zayıf ama sakın yanlıs anlama
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler