Warrock oynarken laptop birden kapanıyor herhangi bir virüs programı kullanmıyorum. Başka oyun oynarken olmuyor sadece warrock oynarken oluyor...
- Ya laptobumda virüs var yada fanla ilgili bir sorun olabilir diye düşünüyorum ama fandan olsa laptop hemen açılmaz ben direk açabiliyorum

?
pc fazla ısınıyor sanırım
(03-19-2011 02:17 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]pc fazla ısınıyor sanırım
Evet ama anında açılıyor ?
Hemen açılmaması gerekmez mi ? Isınıyorsa.
Masaüstündeyken pc nin sıcaklığı farklı olur, WarRock'a girerken ve devamındada oynarken farklı olur. İlk başta pc açılır ama warrocku açtığında pc ısınır o yüzden kapatır
Çözüm Cok Basit ! Kesinlikle fanın ısınmasından kaynaklanıyor. Fanın olduğu yerde aşırı derecede toz birikmiş . Bundan dolayı WaRock oynarken fan aşırı derecede ısınıyor . Leptop kendini korumak kendini kapatıyor .
#Çözüm :
# Fanın bulunduğu kısma saç kurutma makinesi ile 10 - 15 sn tutmam yeterli olucaktır .
# Bu bizzat kendi şahsım tarafından denenmiştir . Hiçbir yan etkisi yoktur 
Bende aynı sorun black opsda oluyordu.Sen warrocku açıyorsun bi yandan ekran kartı bi yandan işlemci yükleniyor hoppala kapanır tabii.Güç kaynağı yüzünden o.
(03-19-2011 03:22 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]# Fanın bulunduğu kısma saç kurutma makinesi ile 10 - 15 sn tutmam yeterli olucaktır
- Tabikide saç kurutma makinasının soğuk kısmıyla yapacaksın bunu Muratcım yoksa kısa devre yaptırırsın,30$ ödemek zorunda kalırsın
Motherboard ayarından girip PC Heatls&status'e girip Cpu fan (yada derece ile alakalı kelime yazar) bunu ignore yapmalısın çünkü : Ignore , 80-110 ve 110-150 belirlenmiş dereceler vardır(anakarta göre değişir)
Misal 80 dereceye geldiğinde makine korumaya alır ve kapatır kendisini,soğuduğu zaman otomatik açar(ayarlıysa eğer.)
Dediğim gibi girip Ignore yapmalısın fakat bunu yapman faydalı olmaz çünkü normalde ısınıp kapanıyorsa makine Labtop altına tablet fanlar vardır onları almanı tavsiye ederim.
Öncelikle bilgisayar donanımlarının ısılarını ölçen bir program kullan (everest vb) oyuna girerken. Eğer oyun sırasında işlmci ve ekran kartı ısıları aşırı derece yükseliyorsa kapanmasının nedeni fanlardandır. Eğer değilse sağlam bir antivirüs programı ile bilgisayarını tarat.
Dediklerimi Yaptıysan Sorun Kalmaz . Aynısı bendede olmuştu .
(03-19-2011 03:22 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Çözüm Cok Basit ! Kesinlikle fanın ısınmasından kaynaklanıyor. Fanın olduğu yerde aşırı derecede toz birikmiş . Bundan dolayı WaRock oynarken fan aşırı derecede ısınıyor . Leptop kendini korumak kendini kapatıyor .
#Çözüm :
# Fanın bulunduğu kısma saç kurutma makinesi ile 10 - 15 sn tutmam yeterli olucaktır .
# Bu bizzat kendi şahsım tarafından denenmiştir . Hiçbir yan etkisi yoktur 
Teşekkürler çözüldü.