Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: "Warrock Bağlantınız Kesildi" Hatası Alırım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
oyuna girdikten 10dk sonra internetim gitmediği halde bağlantınız kesildi diyor. Nedne acaba bilen biri yorum atsın lütfennn
Belki kızacan ama her türlü programın (en güncel ekran kartı driveri , Direct X 9 ve Net FrameWork). Son çare oyunu silip GamersFirst Live'dan tekrar indirmen
LÜTFEN CEVAP YAZIN
Bu oyun ile ilgili bir sorun değildir.

Tamamı ile TTNet'in sebep olduğu bir 'bağlantı hatası' sorunudur. Bu sorunu TTNet'i arayarak çözebilirsin. Başka bir çözümü olabileceğini düşünüyorum.
TTNETİ ARADIM ORADAN Bİ SORUN YOK BU SORUN BİLGİSARIMDA COĞU OYUNDA(WOLFTEAM V.B) OYUNLARDA OLUO
arkadasım CÖZÜM :::::: internette sorun yok bu oyundan kaynaklanıyo .... yada bazen yüksek lvl olanlar bide Power lvln edenler de bir hack war onunla seni DDOST ( internetini 4-5 dakika kesiyo hack ile ) luyo yani sorun oyundan bende günde 5 kere %100 oluyo
ama bende gittiği zmn ne googleye girio nede oyuna
tmm iste DDOST luyo interneti eger günde 7-8 kere giderse internetindeki kabloyu yenile !!
dostum sen ne yap bilior musun ? git pc ne format attır bilgisayarında virüs var
abi ne olur bi cevap verin su konuya
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler