Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gelde Çıldırma !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...34&tag=AGA

az önce oda 72 marien kurdum ben tek karşı üç sonradan oyuna daha yeni giren zevkopat adlı velett daha girer girmez oyladı anında attı beni odamdan . sonra da en nefret ettiğim küfür hacklerin gözünü seveyim en azından şifreli oda falan bir şekilde kurtuluyorsun ama bu cibilliyetsizler insanı oyundan soğutuyor ayrıca bu clandakilerin kd lerine bir bakın hepsi aynı pislik !!! Angry

[Resim: adsz1hl.png]
[Resim: adsz2nv.png]
[Resim: adsz3vx.png]
Böyleleri çok kimiside elleri alışmış herşeye y diyorlar önce bir bakın arkadaş neden atılıyor ne oluyor diye böylelerine gelde küfür etme ama bunlara küfüredersen gene suçlu durumuna düşüyorsun
bölelerden intikamını anca ona küfür ettirerek alırsın küfür ss lerinide Hızır`a yollarsın ona ders olur.Veletlerin ettiği küfürden nolucak anne baba terbiyeleri almamışlar demekki
Oylama açmıcak tiplerle oynuyacaksın ilk sayfadaki odalardaki(opk odaları hariç) insanlar pek oylama açmıyor Tavsiyem takma kafana görürsen aç oylama at gitsin!
zazacevherimdat opk ci her odada opk açıyo Angry
zevkopat opk videosunu paylaştım adminler gerekeni yapar herhalde
Hiç uğraşma direk ss'leri hızıra yolla küfürden ban yesin bir aklı başına gelir belki.!
Referans Adresler