Dünya'da eşi-benzeri olmayan çArşı grubunun kırdığı rekordur bu. Her şeyden önce söylemek isterim ki; çArşı bir taraftar topluluğu değildir, paylaşılan bir ruhtur. Bu rekor ise, bu paylaşılan ruh'un en belirgin göstergesidir.
Bence GFB, uA ve Texas gibi topluluklar, kumda oynasınlar.
Dostum 1.cisi bu ses rekoru resmi değil her ne kadar kırmış olsanızda resmı kırılmış değil.Resmi olarak 18/03/2011 Saat:21:00-23:00 arası kırılcaktır kaçırmamanı tavsiye ederim...! Çarsı taraftar grubu değil demişsin bildiğim kadar taraftar gurubu ve alayı keş
Dünya Pankart Rekoru : 315 Metre
Dünya Meşale Rekoru : 3000 Meşale
Türkiye Seyirci Rekoru : 71,334
Sıradaki Hedef Dünya Desibel Rekoru
Her Şeyi Yaptık Bunuda Yaparız
...Bizi Seyretmeye Devam Edin..!!
Bağımsız Taraftar Oluşumu ultrAslan
beşiktaş en büyük değil ama çArşı, taraftar gurupları içinde en büyük . 31.000 kişlik İnönüde
98.000 kişilik Camp Nou' nun desibel rekorunu kıran bir taraftar (132 desibel) takımını bu kadar seven başka taraftadır.
ultraslan'la genç fb'lilerin aşkları toplansa çarşının beşiktaş aşkı kadar olmaz
bugün fb küme düşse fb lilerin çoğu takım değiştirir ama beşiktaş
amatör kümeye bile düşse bu aşk sürer zaten bu aşk la beşiktaş asla düşmez. çok yaşa çarşı
Bir Galatasaray'lı olarak bende severım ama son sözüne katılmıyorum.Şuan takımın durumu ve UltrAslan takıma desteği ortada...
(03-18-2011 12:41 AM)Gökhan Genç Yazılan: [ -> ]Bir Galatasaray'lı olarak bende severım ama son sözüne katılmıyorum.Şuan takımın durumu ve UltrAslan takıma desteği ortada...
Yarın için Galatasaraylıyız zaten hocam. Umarım alırsınız.