03-17-2011, 10:26 PM
Evet turnuva kurallarında herkesin Gold Premium'u olması gerektiği maddesi vardı hatırlarsınızki. Şuan accountunda Gold Premium olanlara hediyelere yüklendi fakat Gold olmayanlara yüklenmedi.
montesquiee
bur0ck9205
t0uchl0rd
risingd0wn
xdark1ss
demirkilic
Bu accountlarda Gold Pre yok
sonleaderx de silver premium var.
-Bu premium kuralını bildiğiniz gibi G1 koymuştu bizimle alakalı bir olay değil. Event kazananların yarısı ödülü farklı accounta yükletmek istedi. Lakin bunlarda Premium olmadığı için bu işlemi şuan yapamıyoruz.
Bu kişilerin yapabileceği 2 şey var.
1-) Accountlarına Gold Premium yüklemek
2-) Gold Premium olan bir accountun bilgilerini bana verip ona ödülleri yükletmek.
Bu şartlardan birini yerine getirdiğiniz zaman bana ÖM atın gerekli işlemi başlatayım. Lütfen olabildiğinizce çabuk olun, topluca bilgileri vereceğim.
montesquiee
bur0ck9205
t0uchl0rd
risingd0wn
xdark1ss
demirkilic
Bu accountlarda Gold Pre yok
sonleaderx de silver premium var.
-Bu premium kuralını bildiğiniz gibi G1 koymuştu bizimle alakalı bir olay değil. Event kazananların yarısı ödülü farklı accounta yükletmek istedi. Lakin bunlarda Premium olmadığı için bu işlemi şuan yapamıyoruz.
Bu kişilerin yapabileceği 2 şey var.
1-) Accountlarına Gold Premium yüklemek
2-) Gold Premium olan bir accountun bilgilerini bana verip ona ödülleri yükletmek.
Bu şartlardan birini yerine getirdiğiniz zaman bana ÖM atın gerekli işlemi başlatayım. Lütfen olabildiğinizce çabuk olun, topluca bilgileri vereceğim.