Evet arkadaşlar xfl00w sattım ama yeni charımın nicki 3nf3ks1y0n`dur.
bunu söylememin sebebi çogu arkadaşlar wall hacker diye hitap etmesi bu arada şunuda belirtiyim.
Bu arada arkadaşlar siz siz olun teamwiver kimseye vermeyin.
vel3t4167, gördünüz charı calındı.
zaden ben kimseye vermem diyenlerde iyi yolda

.
ama şunu belirtmek istiyim kimse teamwiver vermek zorunda degil ?.( ``diye düşünüyorum gerekmedikce``).
bu arada lütfen sacma sapan gereksiz yorumlar atmayın rica.
Saygılarımla..
3nf3ks1y0n.
tw verırken nasıl hesabı kaptırdın hıc anlıyamadım bakmadınmı napıyor ben mdessas08 banada hack dıyen cok ama tw verıyorum hıc bır halt ettıklerı yok bır kac yere bakıyorlar velet de hack gezıyor bunu cumle alem bılıyor ıstersen admınle ıletısıme gec bence tw vermekte bır sakınca olmaz eyer ısrar ederseler bu forumda bır yetkılıye kendını konntrol ettırebılırsın sakın benımde hack oldgunu dusunuyorum sanma sadece mılletın yaptıgı lafı kes yeter

Saçma bir düşünce . Tw verme ile ne alakası var hesabın çalınmasının anlayamadım .
Dip Not : Türkçemizi Bozmayalım . Mesaj Düzeltildi .
dosya keylogger yollayanlar oluyor bu şekilde hesap çalınıyor.
Team Veawer de dosya transferlerini kapatırsan adam bişey yapamaz bu programları yapanlarda elbet bu konuyu düşünmüşlerdi o kadar basit bişey değil o tüm kontrolleri adama verirse herşey yapar adam napıyor dikkatlice izleyin bir sorun yaşanmaz
Kabul etmeyiz bizde

ve Tw'nin kaydetme özelliği var onu kullanın.
(03-16-2011 11:21 PM)erdem277 Yazılan: [ -> ]tw verırken nasıl hesabı kaptırdın hıc anlıyamadım bakmadınmı napıyor ben mdessas08 banada hack dıyen cok ama tw verıyorum hıc bır halt ettıklerı yok bır kac yere bakıyorlar velet de hack gezıyor bunu cumle alem bılıyor ıstersen admınle ıletısıme gec bence tw vermekte bır sakınca olmaz eyer ısrar ederseler bu forumda bır yetkılıye kendını konntrol ettırebılırsın sakın benımde hack oldgunu dusunuyorum sanma sadece mılletın yaptıgı lafı kes yeter 
emre senin hack olmadını saden biliyoruz problem yok

saden velet wh actıgınıda biliyorum haberler geldi saden
2 incisi ise mytürklerinde bir ara Wh oldugunu biliyorum simdi clan baskanı hergün kontrol yapıyormuş bildiklerim bu ben bu oyunda kimin hack oldugunu iyi bilirim sen süphelenme.
(03-16-2011 11:31 PM)xfl00w Yazılan: [ -> ]emre senin hack olmadını saden biliyoruz problem yok 
saden velet wh actıgınıda biliyorum haberler geldi saden
2 incisi ise mytürklerinde bir ara Wh oldugunu biliyorum simdi clan baskanı hergün kontrol yapıyormuş bildiklerim bu ben bu oyunda kimin hack oldugunu iyi bilirim sen süphelenme.
Hep soner sarıkabadayı dinliyosun galiba şarkısında zaten'i başka türlü söylüyorda.

Ohh adamlara bak millete şapur şupur bize yarabbi şükür