03-16-2011, 08:02 PM
Sayfalar: 1 2
03-16-2011, 08:20 PM
Arkadaşlar şu konuyu bi açıklığa kavuşturalım. Post dediğimiz olay sitede sadece bir kişi tarafından yapılan birşey değil. Pekçok kişi post kasıyor ve kastığını aşırı derecede belli edenler var hatta ve hatta forum takımında bile post kasan bazı kişiler var (adı bende kalsın). Gel gelelim bu adamın mesaj sayısı 105. Ben bi günde 30-40 atanı gördüm. O yüzden pekte yadırgamıyorum. Bu kadar çok post kasarken tek bir kişiye yüklenilmesi art niyete kaçar. Warrock nedir konusuna gelirse bende Knight'ın K2 den çıktığını Gülümser Baranın katıldığı programın videosunu izlerken öğrendimki oyuna başlayalı çooook uzun zaman olmuştu. Çok gerekli bir konu değil belki ama gereksiz bir konuda değil. Sonuçta herkesin çevresinde Warrock oynayan ve başlayacak kişilere anlatacak tanıdıkları yok. Adamın illaki oyunun ayrıntılarını öğrenmek için oyunu yükleyip girmesimi gerekcek her oyun için. En azından kısa bi taratmayla oyunun içeriğini azda olsa öğrenir o bakımdan fazla yüklenmeyin adama.
03-16-2011, 08:39 PM
(03-16-2011 08:20 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar şu konuyu bi açıklığa kavuşturalım. Post dediğimiz olay sitede sadece bir kişi tarafından yapılan birşey değil. Pekçok kişi post kasıyor ve kastığını aşırı derecede belli edenler var hatta ve hatta forum takımında bile post kasan bazı kişiler var (adı bende kalsın). Gel gelelim bu adamın mesaj sayısı 105. Ben bi günde 30-40 atanı gördüm. O yüzden pekte yadırgamıyorum. Bu kadar çok post kasarken tek bir kişiye yüklenilmesi art niyete kaçar. Warrock nedir konusuna gelirse bende Knight'ın K2 den çıktığını Gülümser Baranın katıldığı programın videosunu izlerken öğrendimki oyuna başlayalı çooook uzun zaman olmuştu. Çok gerekli bir konu değil belki ama gereksiz bir konuda değil. Sonuçta herkesin çevresinde Warrock oynayan ve başlayacak kişilere anlatacak tanıdıkları yok. Adamın illaki oyunun ayrıntılarını öğrenmek için oyunu yükleyip girmesimi gerekcek her oyun için. En azından kısa bi taratmayla oyunun içeriğini azda olsa öğrenir o bakımdan fazla yüklenmeyin adama.
Tamamına katılıyorum fakat böyle bir konunun da warrock forumuna gereksiz olduğunu kabullenin.
Not : O kişinin adı sende kalmasın bende biliyorum zaten mm

Burak Kandöker
03-16-2011, 08:45 PM
Özet olarak warrock k2 network'e bağlı bir fps aksiyon oyunudur 

03-16-2011, 09:15 PM
Her türlü vatandaş wtrde 

03-17-2011, 05:09 PM
Teşekkürler de ortam baya bi soğumuş
WARROCK ' DA OYUN BİLMEYENLER ÇOK O YÜZDEN HEPSİ HACK!
WARROCK ' DA OYUN BİLMEYENLER ÇOK O YÜZDEN HEPSİ HACK!Sayfalar: 1 2