Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 3 Yıl Sonra... Kesinlikle Bak...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet beyler kesinlikle bakın çünkü bu konu sizide ilgilendiriyor olabilir. Ben oyuna başladıktan yaklaşık bir 5-6 ay sonra ilk defa oyuna ciddi anlamda sardığım ve premium almaya başlayacağım zamanlarda kendime hem oyunu biraz öğrenmiş olduğum için hemde kd yüksek olması olması açısından ilk gerçek charımı açmıştım. Charın nick i " sinan5234 " neyse gelelim asıl konumuza. Ben bu charı arkadaşımada vermiştim kasması için ama arkadaş sağolsun charda hack açtığı için charım banlanmıştı ben frekazoid1 nicki ile yoluma devam etmiştim. Az önce MuratKara nın konusundayken Warrockstats a girdim linke tıklayıp dalgasına charımın adını yazdım ve bakakaldım 3 yıl önce banlanan charımı açmışlar. Hemen ondan sonraki yine arkadaş kurbanı account a (frekazoid1) baktım ondada pending yazıyor yani askıdaymış. Demem o ki uzun zaman önce banlanan charlarınıza bir bakın açılmış olabilirler. Ve birde bu pending olayı düzeltilip char açılabilirmi kuzeni başlatıcamda oyuna ona vermeyi düşünüyorum charı Big Grin
Gerçekten ilginç.Banlanan hesabın açılması garip bence orda bir yanlışlık olmuştur.Peki hesaba giriş yapmayı denedinmi hiç sinan5234 bir dene giriyormu.Hesap açıldıysa bile sen uzun süredir girmediğin için tekrar kapatılmış olabilir.Pending olayına lafım yok o konuyu pek bilmiyorum.
Benim 32 lvl banlanmıştı ama açılsada işime yaramaz zaten 31 lvl yeni char kastım xD
Banlanma Sebebi İlegal Deilse Açmış Olabilirler ..
İllegaldi arkadaşım hack kullandım demişti ve ticket da atmadım az önce girdim ve oynadım charda bildiğiniz açılmış char ve oyuna giriyor char Smile
boşver sinan ses etme çaktırma sırıttt KEŞŞŞŞ
çok garip hakikaten Big Grin
Bu adamların herkezın hesapını açıyor ama benim 58 level famas retaiili hesapı açmadılar gitti.
açsalar bile belkide çoğu ID Pass'ünü unutmuştur Smile
Çok eski accountları açtılar. Benim 2 tane M60 retailli charım açıldı. Charda illegal ödeme sonucu banlantımıştı vede G1 deki tüm accountlar banlıydı ama onlardan 1 tanesi m60 retailli 45 leveldı vede açıldı. Aynı şekilde 2 yıl önce ben yurt dışındayken banlanan accountumda açılmıştı geçenlerde. birisi 2.5 birisi 2 yıl önce banlanmıştı
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler