Arkadaşlar WaRock kapalıylen leptop'un fanı çalışmıyor . WaRock'u açtığımda fan çalışmaya başlıyor. Belli bir süre sonra aniden pc kapanıyor . Bunun nedeni nedir acaba ? Ortam sıcaklığıda bunu etkiliyor . Buna bir çözüm bulabilirmiyiz ?
Öncelikle sorun basite alınacak türden değil.Garantisi varsa direk git ver.Bende de böyle sorun olmuştu fandan zannediyordum ki sorun hard diskteymiş.Hard disk değiştirildi düzeldi..

Fanın bozulmuş olabilir,halı vb yerlerin üstüne koyarak oynuyorsan çabuk bozulur fanın değişibiliyor ise değiştir ama laptop bu dahili bileşenleri değişmez diye biliyorum(Monster ve Asus gamer hariç) eğer fanın bozuk değilse soğutucu ile oynamanı öneririm.
benimde oyleydi çozumu buldum ekran kartini açtim krem var krem bitmisti yeni krem alip sürdüm Sorun çozuldu

Ortam cok fark ediyor . Sıcak bir ortamda warrock oynarsam . Dediğim gibi PC'nin fanı ısınıyor ve aniden kapanıyor . Ne soğuk ne sıcak ılık bi ortamda oyun oynadığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum . Ortamın sıçaklığının büyük etkisi var .
Fanın olduğu yere vantilatör varsa onu koy.
(03-15-2011 09:06 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Ortam cok fark ediyor . Sıcak bir ortamda warrock oynarsam . Dediğim gibi PC'nin fanı ısınıyor ve aniden kapanıyor . Ne soğuk ne sıcak ılık bi ortamda oyun oynadığımda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum . Ortamın sıçaklığının büyük etkisi var .
Tamamdır sorunun anlaşıldı laptop soğutucusu lazım sana pcnin altına koyuyosun sorunun kalmıyo
Soğutucu kullan bence en iyisi o ya da vantilatör.
Vantilatör koyulurmu yav

Bana kalırsa bir grafik uygulaması gerektiren bir olay doğunda devreye giren ve hesaplama gücü gerektirip ekran kartı ya da işlemci üstündeki ısı dağıtılamaz ya da uzaklaştırılamazsa bilgisayar kendini korumak için kapanır. En güvenlisi senin bu laptop'u teknik servise götürmen