Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WaRock'ta Bütün Serverlar Ve Bu Serverlara Hangi Ülkeden Katıldıkları !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
# Nederland - Benelux
# Italia İtalya
# Deutschland_2 - - Almanya, Lüksemburg, Avusturya, İsviçre
# Nederland_v_UK - İrlanda, Büyük-İngiltere, Benelüks, Danimarka
# Turkey_v_Greece - Türkiye, Yunanistan, Kıbrıs
# Middle East - İsrail
# Italia_v_Deutschland - İtalya, Almanya
# EU_North - Grönland, İzlanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka, Svalbard ve Jan Mayen, Faroe Adaları, Estonya, Letonya, Litvanya, Aland Adaları
# EU_East - Estonya, Letonya, Litvanya, Beyaz Rusya, Ukrayna, Moldova, Romanya, Polonya, Slovakya, Macaristan, Rusya, Çek, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, Bulgaristan, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Sırbistan, Karadağ, Slovenya
# EU_South - Portekiz, İspanya, Fransa, İtalya, Malta, İsviçre, Yunanistan, Kıbrıs, Andorra, San Marino, Vatikan, San Cebelitarık
# Avrupa - Almanya Grönland, İzlanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Danimarka, Svalbard ve Jan Mayen, Faroe Adaları, Estonya, Letonya, Litvanya, Aland Adaları, Lüksemburg, Avusturya, İsviçre, İrlanda, Büyük-İngiltere, Benelüks, Danimarka, Portekiz, İspanya, Fransa, İtalya, Malta, Yunanistan, Kıbrıs, Vatikan, Cebelitarık, Andorra, Turkye, Beyaz Rusya, Ukrayna, Moldova, Romanya, Polonya, Slovakya, Macaristan, Rusya, Çek, Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, Bulgaristan San Marino , Hırvatistan, Bosna-Hersek, Sırbistan, Karadağ ve Slovenya
# International - GL, IS, NO, SE, FI, DK, AT, EE, LV, LT, AX, DE, CH, LU, IE, GB, BE, NL, LU, DE, PT, ES, FR İÇİN , IT, MT, CH, SM, VA, GI, AD, GR, CY, EE, LV, LT, BY, UA, MD, RO, PL, SK, HU, RU, CZ, GE, HR BG AM , BA, RS, SI, ABD, Kanada, MX, PR, JM, CR, NI, HN, SV, GT, PA, DO
"Turkey_v_Greece" serverinde genel olarak Türk oyuncular var. Rum tarafından (Kıbrıs Cumhuriyeti) oynayanı daha görmedim ama Avrupa serverinde oynarlarsa bilmem. Aynı zamanda bizde görülmeyen "International" serverinde de oynama ihtimalleri var eğer oynayan varsa
israili göremedim ? israil faması neden yapmışlar o halde Ss.gif
İsrailliler middle eastta Wink
Ne kadar çok ülke var yav ?. Ama en çok oynayanlar Avrupa Türkiye ve Almanya
(03-15-2011 07:03 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]israili göremedim ? israil faması neden yapmışlar o halde Ss.gif

Verilen server listesi eski ve güncellenmemiş. En basit örneği "Middle East" serveri verilen listede yok
Bu Kadarını Bulabildim. Başka Varsa Onlarıda Araştırır Eklerim .
Kod:
http://www.turkcebilgi.com/%C3%BClkelerin_alan_ad%C4%B1_k%C4%B1saltmalar%C4%B1/ansiklopedi

Burdan ülkelerin kısaltmalarını bulabilirsiniz
(03-15-2011 07:05 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]
(03-15-2011 07:03 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]israili göremedim ? israil faması neden yapmışlar o halde Ss.gif

Verilen server listesi eski ve güncellenmemiş. En basit örneği "Middle East" serveri verilen listede yok

Kızma abi bilemedim Sad
Abi N'aber abi iyisindir inşallah ha?
Middle nerdE?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler