oyun oynarken ne msn ne wep hepsini kapatırım . ayrıca lag gitti diyorlar ben fark göremedim . adamlar hala 2 - 3 aw50f yiyor ölmüyor anlamış değilim

bu herkezin başına gelmiştir aniden bomba veya füze yiyip sıçrarken mermin biterse en çok oluyo yani ani den olan olaylarda oluyo silah mermi atıyo ama ses yok
(03-15-2011 03:18 PM)Mustafa Cömert Yazılan: [ -> ]Anlık bi' bug sonucu serverdan atmış, burdaki herkezin başına gelmiştir herhalde

çarşamba günü gelecek patch bu soruna çözüm olarak gelecektir
Silahla alakası yok internetinle alakalı birşey.
İnternet hızın bir anlık düştüğünde oluyor bizim modem salonda warrock oynuyordum odama gittim laptobumla anormallik saptandı dedi ordan biliyorum

Bu soruna ben el koyuyorum. Başıma 6 dan fazla geldi bu menet.
Öncelikle arkadaşım sen normal oyun oynarken lag olsun istediğin kadar program açık olsun veya elinde ne silah olursa olsun fark etmez. Bu Anormallik bir anda gelen birşey. Kesinlikle Senin Yaptığın Bir Hareket Veya Senin Yaptığın bir Hata değil. Oyununu sen rahatça oyna.
Mesela en son anormallikte Hızır'ın bizim odamıza girdiğini söyledi arkadaş izliyordu sanırım. Hızır girdiğinde sanırım round 5 ti yanılmıyorsam 2-2'idi skor. Arkadaş round 5 te Hızır'ın odamıza girdiğini söyledi ve Hızır odaya bakarken el başladı ben mayınları base'e atmıştım adamlar rush yapıp gelmişti çıktım derbaran basesinden adamlar yoktu geçtim direğin arkasına adam baseye daldı ateş ettim silah tepti ama mermiler çıkmadı ve Anormallik hatası. Hızır odamıza bakmadan önce rahatça oynuyordum ama hızırın odaya geldiğini haber alınca bu hatayı aldım.
Her anlamda çıkar bu hata yani sizin yaptığınız bir yanlış veya sizin yaptığınız bir hareket değil bu. Oyununuzu rahatça oynayın hiç bir müdahele yapmadan. Bu hatanın ne zaman geleceği bilinmez. Bunu başka konulardada söylemiştim ama bazı arkadaşlarımız yok silahtandır yok program açıyorsundur internettir filan alakası yok. Bu hata oyunun sonundada gelir çok uzun bir oyunda oyunun ortasındada gelebilir veya her neyse.
ben alıştım bu hataya 1 saatte bir veriyor.Önce silahın sesi gidiyo ateş ediyorum sanki ateş edermiş gibi oluyor ama etmiyor sonrada hata!