Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kasma Sorununu Gidermesi Planlanan Patch Yayınlandı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaşlar bu patch'in yayınlanma amacı oyundaki kasmayı gidermektir. DE yapılan ortak çalışmalar sonunda böyle bir patch yayınlandı. Ayrıca Çarşamba günü tekrardan bir patch yayınlanacak. Onunla tekrardan oyundaki kasmayı bir nebze daha azaltacak bir içeriğie sahip olacak vede warrock kostümleri denenecek.

Ayrıca mevcut olarak Hack'e karşı koyabilmek için ek olarak Programcıları firmaya dahil etmiş G1.

-- Ayrıca kasma problemi kalkmıştır artık.

Konuyla ilgili detay almak isterseniz ;

http://forums.gamersfirst.com/index.php?...6706&st=80
Artık benim kutuyu da gönderseler ya :/
Kasma 0 süper oldu Smile
Aynen harika oldu. Kasma yok artık süper
Hemen oyuna girip bakayım Smile

(03-14-2011 11:51 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Artık benim kutuyu da gönderseler ya :/

Sende taktın kutuya Big Grin Tamam itiraf ediyorum senin kutunu bana yolladılar Big Grin Bendedir Big Grin Vermeycem sana Big Grin DOST
Ya gerçekten uzun zamandır ilk kez bu kadar keyif alarak oyun oynadım. Çok mutluyum. Hep böyle kalır inşallah Smile
(03-15-2011 12:00 AM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]
(03-14-2011 11:51 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Artık benim kutuyu da gönderseler ya :/

Sende taktın kutuya Big Grin Tamam itiraf ediyorum senin kutunu bana yolladılar Big Grin Bendedir Big Grin Vermeycem sana Big Grin DOST

Onun içinde benim Berem var,Kodlarım var Smile
4. yıl yaramış
(03-15-2011 12:19 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Onun içinde benim Berem var,Kodlarım var Smile

Kodları veririm ama bere asla olmaz. O benim hayalim Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler