Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: avea dan 2000 dakika hediye...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Geçen gün arkadaşım aracılığı ile öğrenmiş olduğum kampanyayı sizlerle paylaşmak istedim.Aranızda bilenler olabilir fakat bilmiyenlerin işine yarıycağını düşündüm.Evet başlıkta belirttiğim gibi avea 2000 dakika hediye veriyor arkadaşlar.Şimdi bu dakikayı nasıl alıcağımıza gelelim...
- İlk olarak 3527 e KAYIT yazıp gönderiyorsunuz.Size bir mesaj gelicektir.Mesajda belirtildiği gibi size bir şifre verilicek ve o şifrenin gelmesi sanırım 4 gün dü en fazla sanırım.Her neyse yani mesaj attıktan en geç 4 gün içinde size bi şifre gelicek.
- İkinci aşama ise arkadaşlar facebook tan avea sayfasını beğenmek [ http://www.facebook.com/avea ]
- Üçüncü aşama ise arkadaşlar sayfayı beğendikten sonra zaten orada ap açık yazıyor. Yanlış hatırlamıyorsam konuşturan tarife felandı. Her neyse sayfayı beğendikten sonra ne yapıcağınızı zaten anlarsınız.
- Dördüncü ve son aşama gelen sayfada numaranızı ve gönderilen şifreyi yazmak. Ondan sonra 2000 dakikanızı güle güle kullanabilirsiniz.(avea içi ama olsun Smile ]
Not: Turkcell içinde böyle birşey olduğunu duydum biyerden ama tam olarak bilmiyorum araştırmadımda. İstiyen varsa bakip var mı yok mu öğrenebilir.
Araştırmak lazım.
Mesaj kullannalar için güzel bir paylaşım .
(03-14-2011 09:37 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Mesaj kullannalar için güzel bir paylaşım .

Post'un bu kadarı Murat oku öyle yaz bir şeyler. 2000 dakika konuşmak için yazmak için değil. Tövbe yarab ya.
(03-14-2011 10:03 PM)yasazeki Yazılan: [ -> ]
(03-14-2011 09:37 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Mesaj kullannalar için güzel bir paylaşım .

Post'un bu kadarı Murat oku öyle yaz bir şeyler. 2000 dakika konuşmak için yazmak için değil. Tövbe yarab ya.

Big Grin Big Grin

Yuh naptın Big Grin Big Grin

Önceden almıştım 2000 dk Smile
Arayarak konuşma için kullanılması gayet güzel. Bizde de Telsim (adı hala dağişmedi Smile) mesaj kampanyası var aylık 5000 SMS ama keşke bizde de bu konuşma olayını yapsalar iyi olurdu Big Grin
Konu harbi post kasmaya dönmüş he Big Grin
Referans Adresler