Bu adamı sevmeyen cok kısı var ama oda ınsan yanı bu unutluyo ıylesır ınsallah ama ıylessede bu saatten sonra zor toparlar Allah sıfa versın dıyecek bısey yok
(03-14-2011 04:22 PM)Axi0nhaci Yazılan: [ -> ]Yaw ne yazık oldu gebersin teröriste para yediriyo adam.Ahmet kaya 1 bu 2 izzet yıldızhan 3 işte
Aynen katılıyorum sana kardeşim oh iyi olmuş gebermemişmi? su testisi su yolunda kırılır. Ha bu arada ahmet kaya'ya yalamalık yapanlarda unuttularmı ahmet kayanın almanyada sözde pkk bayrağı önünde kürtce konser verdiğini pkk desteklediğini sorarım Allahtan geberdi gitti şerefsizde güzel vatanımıza daha fazla ihanet edemedi

(03-14-2011 07:36 PM)handsomexe Yazılan: [ -> ] (03-14-2011 04:22 PM)Axi0nhaci Yazılan: [ -> ]Yaw ne yazık oldu gebersin teröriste para yediriyo adam.Ahmet kaya 1 bu 2 izzet yıldızhan 3 işte
Aynen katılıyorum sana kardeşim oh iyi olmuş gebermemişmi? su testisi su yolunda kırılır. Ha bu arada ahmet kaya'ya yalamalık yapanlarda unuttularmı ahmet kayanın almanyada sözde pkk bayrağı önünde kürtce konser verdiğini pkk desteklediğini sorarım Allahtan geberdi gitti şerefsizde güzel vatanımıza daha fazla ihanet edemedi 
Allah rahmet eylesin.Kendisini pek sevmezdim ama.