Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Grafi200 Sagopa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Çok güzel olmuş Smile
Big GrinBig GrinBig Grin 3-4 yıldır sagopa dinleyen ve büyük bi hayranı olarak ben bile tanıyamadım sagoyu Big Grin hll yasin abi Big GrinBig Grin
Yeahhh işte budurrr !!! ellerine sağlık Smile
abim birde üyelerin imzaları yapsan ?
(02-04-2010 06:15 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Big GrinBig GrinBig Grin 3-4 yıldır sagopa dinleyen ve büyük bi hayranı olarak ben bile tanıyamadım sagoyu Big Grin hll yasin abi Big GrinBig Grin

Land of the Dead oyunundaki zombilere benzemiş dimi. Smile
Aynen Big Grin ama ben daha çok ölüler ülkesinde hissettim kendimi ^^
(02-04-2010 06:21 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Aynen Big Grin ama ben daha çok ölüler ülkesinde hissettim kendimi ^^

Aynen aynen, ondaki zombilerde buna benziyorlar. Smile
(02-04-2010 06:19 PM)only4vip Yazılan: [ -> ]abim birde üyelerin imzaları yapsan ?

Yapıcam Canım Her zaman Aynı yemeği yemekde Biraz sıkıntı veriyor

Az sabır gösterin hani basit ps çalışması isterseniz hemen yapayım ama yakışan neyse görsellik olarak onu yapmaya çalışıyorum..
(02-04-2010 06:22 PM)Grafi2000 Yazılan: [ -> ]
(02-04-2010 06:19 PM)only4vip Yazılan: [ -> ]abim birde üyelerin imzaları yapsan ?

Az sabır gösterin hani basit ps çalışması isterseniz hemen yapayım ama yakışan neyse görsellik olarak onu yapmaya çalışıyorum..

ya çok güzel bir hizmet sunuyorum, Yasin Abi kendi zamanını ayırıp sadece WTR üyeleri için imza yapıyor. Bırakında istediği zaman yapsın. En başta günde 1 imzaya anlaşmıştık ama kendisi genelde her gün 1'den fazla imza çalışması yaptı.

İsterse 1 tane imzaya ayırdığı zamanla 5 tanede imza yapar kalite aynı oranda olmaz...

Bırakında Yasin Abi ne zaman hoş görürse o zaman yapsın.

Bu arada Yasin Abi sana önerim var =) Çok zor onlar ama bir arada araba modifiye etsene Tongue Tongue Sana geçen gösterdiğim Ford'u 1 günde çizdim boyadım şimdi çerçeveletiyorum =) =) Elime geçsin siteye koyacam =) =) Hoş bu kuru pastel kalemler adamın canını okuyor ... Keşke kara kalem yapsaydım
(02-04-2010 05:56 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ]Yasin abi birazda zombiden başka birşey yap Big GrinBig Grin daha güzel olabilir

1 hafta imza işine ara verdim pazartesiden sonra imza gene pazartesiye kadar böyle Bundan sonrakiler komik olsun hadi Smile
(02-04-2010 06:26 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(02-04-2010 06:22 PM)Grafi2000 Yazılan: [ -> ]

ya çok güzel bir hizmet sunuyorum, Yasin Abi kendi zamanını ayırıp sadece WTR üyeleri için imza yapıyor. Bırakında istediği zaman yapsın. En başta günde 1 imzaya anlaşmıştık ama kendisi genelde her gün 1'den fazla imza çalışması yaptı.

İsterse 1 tane imzaya ayırdığı zamanla 5 tanede imza yapar kalite aynı oranda olmaz...

Bırakında Yasin Abi ne zaman hoş görürse o zaman yapsın.

Bu arada Yasin Abi sana önerim var =) Çok zor onlar ama bir arada araba modifiye etsene Tongue Tongue Sana geçen gösterdiğim Ford'u 1 günde çizdim boyadım şimdi çerçeveletiyorum =) =) Elime geçsin siteye koyacam =) =) Hoş bu kuru pastel kalemler adamın canını okuyor ... Keşke kara kalem yapsaydım

senin çizimlerin gercekden çok süper bana göre kara Kalemden şaşma derim Bizde onu ps yapalım Smile
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler