03-14-2011, 02:43 AM
Buraya koyduğum 5 parça Geceleri Yalnızken, Yağmurlu bir havada pencereden dışarıya bakarken, Bankta Akşamın löş ışıklarında sakince oturupta dinlemek isteyenler için kısacası kendini rahatlatmak için, stresten uzak olmak için size süper bir repertuar hazırladım. Umarım beğenirsiniz.. Dinleyen dinlemeyen arşivine alan konuya bakan herkeze teşekkür ederim. Şarkıları teker teker dinleyenlere daha çok teşekkür ederim 
Dip Not: Sanatçılar hakkında bilgim yoktur. Tek Eric Clapton dinlediğim ve sevdiğim bir gitaristtir. Onun dışındaki sanatçıları, parçalarını bilmem ve en ufak bilgim yoktur. Amcamın bana hediye ettiğin MP3'ünde kendi arşivinde buldum gece ve dinledim. Bu 5 tanesi hoşunuza gider diye koydum umarım beğenirsiniz. (Eric Clapton tavsiyem
)

Eric Clapton - Wonderful Tonight
Morris Albert - Feelings
Billy Joel - She's Got A Way
Roberta Flack - The First Time Ever I Saw Your Face
The Righteous Brothers - Unchained Melody
Dip Not: Sanatçılar hakkında bilgim yoktur. Tek Eric Clapton dinlediğim ve sevdiğim bir gitaristtir. Onun dışındaki sanatçıları, parçalarını bilmem ve en ufak bilgim yoktur. Amcamın bana hediye ettiğin MP3'ünde kendi arşivinde buldum gece ve dinledim. Bu 5 tanesi hoşunuza gider diye koydum umarım beğenirsiniz. (Eric Clapton tavsiyem
)