Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şok Şok Şok Mvpkoç'un Adex Buluşmasındaki 1.liği İptal Edilmiştir
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Biraz önce Microsoft'tan bana gelen acil telefon konuşması neticesinde 13 Mart Adex Buluşması 1.si MvpKoç Furkan'ın derecesi geçersiz sayılmıştır. Kendisine verilen ödüller yarın haciz memurları tarafından geri alınacaktır.

Microsoft'un bu acil bildiriminin sebebi ise Furkan'ın Microsoft marka klavyeyi kullanım talimatlarının dışında kullanması vede bunun diğer oyuncuların pisikolojisinde olumsuz etki yapması olmuştur.

İşte o olay resimler !

[Resim: 13670.jpg]

[Resim: 13670.jpg]

[Resim: 13797.jpg]

Yorum SİZİN !
Herkesin bir tarzı var Smile Smile
Garı gibi oynuyor la garı garı. Ah ulan! Bu adamla maça çıkmışlığım var benim. Kesinlikle farklı bi stil, farklı bi karakter. Seviyorum kendisini. Gerçeği, Alper(TRWarrior), Can.D(Candeniz), Nihocann(Nihat) ve Furkan(MVPCoach) ile aynı teamspeak sınırları içerisindeyseniz, oyun oynamanız mümkün değildir. Gülmekten oynayamazsınız.
çok saçma adam istediği gibi kullanır ya Ss.gif bukadarda olmaz
Furkan Big GrinBig Grin
(03-13-2011 11:55 PM)Omerr37 Yazılan: [ -> ]çok saçma adam istediği gibi kullanır ya Ss.gif bukadarda olmaz

oha inandı Big Grin
(03-13-2011 11:55 PM)Omerr37 Yazılan: [ -> ]çok saçma adam istediği gibi kullanır ya Ss.gif bukadarda olmaz

Ömer napdın sen? Big Grin
(03-13-2011 11:59 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]

oha inandı Big Grin

adam inanmış beylerrrrrrrr Big Grin
O kulaklarada helal olsun %100 yapıyor sesi.
puhaahah
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler