Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTR gibisi yok beyler!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
WarrockHİT'de avatarına 'Aref' resmi koyan bile gördüm lan, şok oldum. Gerçekten var böyle bir adam, avatarına 'Aref' resmi koymuş. Pek güldüm. MuratKara olmasa, WarrockTR daha iyi bir hale gelecek.
Kurallara uyulduğu takdirde herkes istediği resmi avatarına koyabilir. Bunda sorun olacak bir şey yok.
(03-13-2011 11:45 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Kurallara uyulduğu takdirde herkes istediği resmi avatarına koyabilir. Bunda sorun olacak bir şey yok.

Benim tarafımdan fena dalgaya alınır, 'Aref' kim ki?
(03-13-2011 11:47 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]
(03-13-2011 11:45 PM)Kıbrıslı Yazılan: [ -> ]Kurallara uyulduğu takdirde herkes istediği resmi avatarına koyabilir. Bunda sorun olacak bir şey yok.

Benim tarafımdan fena dalgaya alınır, 'Aref' kim ki?

İsteyen istediği gibi düşünebilir. Sonuç olarak herpimiz ortak bir tabanda buluşuyoruz. Küçük fikir ayrılıklarının olması her zaman doğaldır.
O denli bir fikire, hiç bir zaman saygım olmamıştır.
MuratKara neden ?. O olmasa WTR'nin hit sayısımı yükselecek, üyelerimi çoğalacak ? yoksa online sayısımı artacak ?
Neden MuratKara olmasa ?i MuratKara bıraktı gitti sayalım ne olacak.??
(03-14-2011 12:01 AM)lnverosmil Yazılan: [ -> ]MuratKara neden ?. O olmasa WTR'nin hit sayısımı yükselecek, üyelerimi çoğalacak ? yoksa online sayısımı artacak ?
Neden MuratKara olmasa ?i MuratKara bıraktı gitti sayalım ne olacak.??

Herhalde arkadaş forumun seviyesi yükselir gibi bir anlam yüklemek istemiş benim anladıgım.
huahaaha obaaaaa
Uğur'u anlayan kaç kişi var WarrockTR'de, merak ediyorum doğrusu. Smile
mesajım bulunsun
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler