Başta Kaan Topal ve Turgay olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bizlere bugünü yaşattıkları için.Turgay'a ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum ruhen ve bedenen elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştı ve her konuda sorularımıza,sorunlarımıza yardımcı olmaya çalıştı.
Teşekkürler WTR.
xdark1ss-Doruk.
Teşekkür Ettim Bende

Turgay'a çok teşekkür ederim.
Muhtemelen onlar şu an Taksim'de içiyorlardır.
Edit: İçmiyorlarmış.
Edit2: Neden içmiyorsunuz lan sahiden?
Gerçekten güzel bir gündü , hazırlayanlara -başta Turgay olmak üzere- teşekkür ederim.
Herkes eğlendi sanırım fakat 5 yaşında bi warrock'cu vardı onun canı biraz sıkıldı o kadar

(03-13-2011 09:52 PM)NumberOne Yazılan: [ -> ]Başta Kaan Topal ve Turgay olmak üzere emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bizlere bugünü yaşattıkları için.Turgay'a ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum ruhen ve bedenen elinden gelenin en iyisi yapmaya çalıştı ve her konuda sorularımıza,sorunlarımıza yardımcı olmaya çalıştı.
Teşekkürler WTR.
xdark1ss-Doruk.
teşekkürler doruk =) Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım; ayrıca katılan herkse teşekkürler
Umarım eğlenmişsinizdir =)
(03-13-2011 09:58 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Muhtemelen onlar şu an Taksim'de içiyorlardır.
Edit: İçmiyorlarmış.
Edit2: Neden içmiyorsunuz lan sahiden?
valla benim hiç halim yoktu + gidecek 3 kişi vardı onlarda karşıya geçeceklerdi =)
(03-13-2011 09:59 PM)mutofrans Yazılan: [ -> ]Gerçekten güzel bir gündü , hazırlayanlara -başta Turgay olmak üzere- teşekkür ederim.
Herkes eğlendi sanırım fakat 5 yaşında bi warrock'cu vardı onun canı biraz sıkıldı o kadar 
O Erkan yada Hakan abinin çocuğuydu =)
Biz gelemedik