Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 13 Mart Warrock Adex Buluşması Katilimcilari Iceri !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Mvpc0ach - Furkan 1. Olmuş Sanırım Wink & Adamın Klavyeyi Çapraz Tutuyor Big Grin

Burak Kandöker

(03-13-2011 08:39 PM)j1nkaz4ma Yazılan: [ -> ]Mvpc0ach - Furkan 1. Olmuş Sanırım Wink & Adamın Klavyeyi Çapraz Tutuyor Big Grin

Evet ödülleri topladı adam 1.400 değerinde ödül vardı rahat Smile
Gıdemedık artık seneye ne dıyelım
Vallahi arkadaşlar söz verdim fotolar için ama baya yoğundu oralar ve çok foto çeken vardı yani foruma zaten sürüyle fotoğraf yüklenecektir emin olur Smile bu arada yarışmanın birincisi mvpc0ach oldu kendisinide tebrik ediyorum. Aradan sadece Kaan abiyle çekildiğim fotoyu kurtarabildim Sad

[Resim: j8nsp4.jpg]
Yine mi Furkan? Yine mi Fumbi lan! Helal olsun canım.
(03-13-2011 09:20 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Vallahi arkadaşlar söz verdim fotolar için ama baya yoğundu oralar ve çok foto çeken vardı yani foruma zaten sürüyle fotoğraf yüklenecektir emin olur Smile bu arada yarışmanın birincisi mvpc0ach oldu kendisinide tebrik ediyorum. Aradan sadece Kaan abiyle çekildiğim fotoyu kurtarabildim Sad

[Resim: j8nsp4.jpg]

Tongue
ohhhhhhh canım çıktı. Sesim tamamen kısıldı, dudağım tamamen çatladı bacakların dökülüyor ama güzel zaman geçti. Katılan herkese teşekkürler. Ben sadece Furkan'ın klavye tutuşunu çektim o kadar. =D
güzeldi bağlantı sıkıntısı hariç xD
Aynen bağlantı problemi çok kötüydü ve beni yaktı diyebilirim. Laglı porta gelip tur atlayanlar oldu ne yazıkki Sad

Ve ayrıca Alpere ve Turgaya helekide Turgaya çok teşşekkür ediyorum. Biz sadece oturduğumuz yerden bu kadar yorulduysak onlar nasıldır bilemiyorum. Turgayın hiç oturduğunu görmedim zaten devamlı aktifti içeride bi oraya bi buraya gidip durdu.
mvpc0ach tı galiba o aldı adam king Smile tebrikler diyorum burdan ona Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler