Evet daha yeniyim ve bütün dowloadları denedim ama bu hatayı veriyor Extract:error writing to file OCSSetupHlp.dll %74 lerde setupa gircekken bu hatayı verıyor

Oyunu tamamen kaldırın. Antivirüs programınızı devre dışı bırakın ve her hangi bir uygulama çalıştırmadan tekrar kurun.
yav oyun yüklü değil yüklerken bu hata oluyor okusana yazıyı
Yuklerken oldugunu biliyorum . Bazi Dosyalar Yuklenmis Oluyor / Onlari Silip Tekrar Yuklemeyi Dene .
Oyunu başka bir siteden indirip tekrar kurunuz.
%74 gelmiş illaki oyunun bir kısmını yükledi dosyalar pc de yani . komple sil bütün warrocku kaldır . sonra antivirüs ve güvenlik duvarını devre dışı bırak .sonra
http://gamersfirst.ekolay.net/warrock/?q...etsizIndir indir . sorun çıkmaz . virüs programı warrocku virüs olarak algılayabilir oyun oynarken devredışı bırakırsan sorun olmaz

arkadaşım aynı şey benim de başıma geldi çok uğraştım ama çözdüm sonunda senin hard disk C de yerin az kalmış. oyunu yüklerken d yye yüklüyor olsan bile ilk başta exracting yaparken dosyaları otomatik C ye açıyor. eğer C de 2.00 gb dan az yer varsa da o hatayı veriyor. Cde 2-2.5 gb lık yer açıp kurulumu tekrar dene.
yüklenen yeri bilmiyorum ki ilk başta %1 %2 %3 diye geçiryor ya işte orda ama bi deneyeyim genede sağolun valla bi deneyim