Arkadaşlar pc min özellikleri kısaca ;
Dual Core İntel Pentium D 925 ,3000 mhz (15*200)işlemci
Anakart Adı ASRock 775i945GZ
Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce 6600 GT (512 MB)
Ram : 1,5 gb DDR2
(Yazmam gereken başka özellik varsa ekleyebilirim)
Sonuç olarak Warrock oynarken pc kasıyor,pc yeni formatlanmış tertemiz olsa bile..
512mb lık ram i söküp yerine 1gb lık bir ram taksam ne kadar düzelir sizce yoksa
bu pcyi eve gönderip yeni bi pc mi almam lazım,kurtarmazmı hiçbir şekilde

yardım ederseniz sevinirim..
bu sorun için şu ana kadar kimse net bişey diyemedi çünkü pc aletleriyle ilgili değil bu kasma durumu..
ama ha dersenki ben daha iyi oynamak ıstiyorum full efekt oynamak istiyorum : 1gb yap ekran kartını ram iyi bende 1gb var gayet güzel kaldırıyo dert etme ram konusunda.
Pentium geride kaldı be hacım, muhtemelen işlemcidendir.
4 gb ram 1 gb ekran kartı cift cekirdekli islemcili bilgisayarımda bile bazen kasma oluyo baglantının yogunlugundandır diye düsünüyorum....
Bu sistemle zaten pek bişey yapamazsın. Anakartı çok aradın mı

Bu sisteme yapacak bişey yok 2 GB Ram olsada ciddi anlamda bir hızlanma yaşayamazsın işlemcinde serisinin kötülerinden diyebilirim.
İşlemci olarak en fazla Core 2 Duo E4700 2.6 Ghz lik bir işlemci takabilirsin ki o da gerekli BIOS güncellemesini yaptıktan sonra. Eğer başka oyunlar içinde kullanacaksan PCni sana başka bir sistem toplamanı öneririm
3ghz işlemci ile xp kurulu ise oyun en düşük ayarlarda oynatılabilir. o ekran kartıyla hepsi düşükte 1024x768 8 lik odalarda oynamak mümkün olsa gerek. Ben cok daha kötü sistemlerle oynayanları biliyorum. Ekran kartının en son driverini indir ve 3d ayarlarını en yüksek performans olarak ayarla. 1,5GB ram ile asla xp harici işletim sistemi kurma.
Ve en önemlisi kesinlikle o pc ye işlemci, ekran kartı fln almaya kalkma. eger alabiliyorsan yeni bi pc toplat kendine.
i5 işlemcili 1 gb 256 bit ekran kartlı 4 gb ddr3 ramli, 400w psu'lu kasayı 1200tl gibi bir fiyata toplayabilirsin.
(03-15-2011 02:12 AM)erdem277 Yazılan: [ -> ]3ghz işlemci ile xp kurulu ise oyun en düşük ayarlarda oynatılabilir. o ekran kartıyla hepsi düşükte 1024x768 8 lik odalarda oynamak mümkün olsa gerek. Ben cok daha kötü sistemlerle oynayanları biliyorum. Ekran kartının en son driverini indir ve 3d ayarlarını en yüksek performans olarak ayarla. 1,5GB ram ile asla xp harici işletim sistemi kurma.
Ve en önemlisi kesinlikle o pc ye işlemci, ekran kartı fln almaya kalkma. eger alabiliyorsan yeni bi pc toplat kendine.
i5 işlemcili 1 gb 256 bit ekran kartlı 4 gb ddr3 ramli, 400w psu'lu kasayı 1200tl gibi bir fiyata toplayabilirsin.
dostum senin dediğin pc çok pahallı daha ucuza daha kral toplar
amd phenom işlemci al derim sana intelden daha iyi şuan . x2 bile alsan seni her türlü götürür. 1 gb ekran kartı al ddr5 alırsan daha iyi olur 4gb ram 1333 mhz 600 watt güç kaynagı cok ideal bir pc benden söylemesi bu özellikte bir pc yi ucuza toplarsın