Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bilgisayar MicroSD yi Okumuyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
MicroSD karda hafıza kartımı takıyorum bilgisayara da SD kartı takıyorum ancak okumuyor PC. Nasıl çözecez acilen halletmem lazım yola gidicem müzik atmam gerek Big Grin.
telefon için kullanıyorsun sanırım hafıza kartını ufak olanlardan . bilgisayara takmak için kullandığın büyük soketlerin bozulma ihtimali yüksek başka soketle dene deiğim gibi kullanıyorsan
Ama çalışıyordu yanlışlıkla bi özelliği falan mı kapattım yada açılıp kapatılan özellikleri varmı yani. O yüzden. Çözmem lazımmmm Big Grin Yarım saate otobüs var çekilmiyor müziksiz Big Grin
hafıza kartını taktıgın apartta yanların da küçük beyaz bi ey var onu yukarı dogru veya tam tersi yönüne ittir sonra tekrar dene.
off yolda da mziksiz gidilmez Big Grin büyük soketin kenarında aşağı yukarı giden ufak bir tuş varmı . kilitlemek için kullanılır o . belki yanlışlıkla kilitlemişsindir kartı
evet Yunus'un dediği gibi kilit kısmı olabilir,bide çok takıp çıkarttıysan eğer microsoft USB engelleyici çalışır,onu sıfırlamalısın veya tak kulaklığı radyo dinle ya Big Grin
alicanında söylediğiyle birlikte ki ( onu bilmiyordum itiraf edeyim Big Grin ) 3 seçeneğin var
1. soket bozuldu
2. soketi kilitledin yanlışlıkla
3.windows engelledi
4.radyo dinle Big Grin
5. başka da çaren kalmadı
(03-13-2011 04:49 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]1. soket bozuldu
3.windows engelledi
4.radyo dinle Big Grin

Bunu 10 kere yapıştır,kafanı masaya vur gözünü kaşıkla çıkart MicroSD çalışır.
WarrockTR onaylı %100 çalışmıyor
(03-13-2011 04:53 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(03-13-2011 04:49 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]1. soket bozuldu
3.windows engelledi
4.radyo dinle Big Grin

Bunu 10 kere yapıştır,kafanı masaya vur gözünü kaşıkla çıkart MicroSD çalışır.
WarrockTR onaylı %100 çalışmıyor

Yaptım oluyor Big Grin
Referans Adresler