Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: unérReicht War Rock GamePlay v1 [HD]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Uuuu fenaaa ^^
(03-12-2011 07:32 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]
(03-12-2011 07:29 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Açık konuşacam : Video çekicem diye çok fazla hareket yapmışsın halbuki sakin ve daha az hareketli oynasaydın daha iyi bi video çıkabilirdi ortaya.

Herkezin Görüşü Farklı =)

akarTR ^^
(03-12-2011 07:36 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(03-12-2011 07:32 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]
(03-12-2011 07:29 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Açık konuşacam : Video çekicem diye çok fazla hareket yapmışsın halbuki sakin ve daha az hareketli oynasaydın daha iyi bi video çıkabilirdi ortaya.

Herkezin Görüşü Farklı =)

akarTR ^^

Herzaman ^^
kardesim konu calıntı bu videonun sahibi NATHİE44 almanyadan zaten oynayan alman Smile))
(03-12-2011 07:41 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]kardesim konu calıntı bu videonun sahibi NATHİE44 almanyadan zaten oynayan alman Smile))

:o Skandal,ama almansa nasıl türk serverine giriyo ? türkçe konuşmalar var
oo proxy'ci mi yoksa ?
İnanmıyorum hacker mi 0.o Big GrinBig Grin
tmm baktım galiba oynayan sensiz ama yukarda kamera haritayı gezen NATHİE944 ait almanyadan güzel video Smile
(03-12-2011 07:43 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]tmm baktım galiba oynayan sensiz ama yukarda kamera haritayı gezen NATHİE944 ait almanyadan güzel video Smile

olsun o kadar,beğenmiştir alıntı yapmıştır Smile

++ Kullanıcı panelindeki Adı kısmını güncellersen seviniriz,biz orayı oyunda ismen hitap edelim bi sohbet,sıcaklık olsun diye yaptık
Dürüstlüğün için teşekkürler fakat ben normalde de böyle hızlı oynarım.Araştırabilirsin

(03-12-2011 07:43 PM)o0rayzer0o Yazılan: [ -> ]tmm baktım galiba oynayan sensiz ama yukarda kamera haritayı gezen NATHİE944 ait almanyadan güzel video Smile
Haritanın tepesinden video çekme gibi bir şansım yok senin dediğin kısımları CQC Trailer adlı bir videodan kestim.İzlemeden yorum atmışsın, videonun çalıntı olduğunu söylemişsin, birşey kanıtlama,kahraman olma hevesi geziniyor içinde otur bi' soluklan.Sonuçta video haritaları tanıtım amaçlı yapılmadı.Buna takılmana hiç gerek yok.Yalnız harbi güldürdün beni çok sağol Smile
Hoş olmuş,eline sağlık.
Gerçekten etkileyici !
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler