02-04-2010, 02:34 PM
![[Resim: bannerdow.gif]](http://img715.imageshack.us/img715/3885/bannerdow.gif)
Herkese merhaba arkadaşlar.
Free2Play olarak etkinliğin resmi basın sponsoru olduk ve dergiyi temsilen ben de 6 Şubat'ta Adeks'te sizlerle beraber yerimi alacağım.Etkinlik dahilinde size Türkiye'nin ilk ve tek online oyun dergisi Free2Play'i elimden geldiğince tanıtmaya çalışacağım.Etkinliğe katılan tüm oyunculara da dergimizi ücretsiz olarak dağıtacağım.
Editörü olduğum için söylemiyorum,
gerçekten eğer online oyunları seviyorsanız, bu dergiyi de seveceksiniz.Nitekim bu dergi bizim sizin gibi online oyunlarla haşır neşir olan kişilerce yazıldı.Bu bağlamda sizlerin ilgi ve istekleriniz doğrultusunda hazırlandı.Türkiye'de internet kullanıcılarının büyük bir kısmı kotalı internet kullandığını biliyoruz.Online oyunseverler için kotanın ne kadar sıkıntılı bir durum olduğunu da gerçekten iyi biliyoruz.Bu yüzden siz clientleri indirip kotanız gitmesin diye, biz 2 dvd'de toplam 8 oyunun full client'ini sizlere dergimizle hediye ediyoruz.Dağıtacağım dergilerin yanında bu 2 DVD'de sizin olacak.Ayrıca sizlere bir müjdem daha var.Etkinliğe dair yazıları, dergimizin bir sonraki sayısında resimlerle beraber yayınlayacağız.
Dergiyle ilgili merak ettiklerinizi etkinlik süreci içersinde bana sorabilirsiniz.Şimdilik bu kadar arkadaşlar.Cumartesi görüşmek üzere diyorum.
Sevgilerimle,
~Taha SARI
Dipnot
Free2Play Online Sayfası: www.free2play.com.tr
Free2Play Facebook Sayfası: Buraya Tıkla
Free2Play DVD İçeriği: Buraya Tıkla
Free2Play Haberi: "Warrockçılar Buluşuyor"