Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Siyah Ekran Sorunu Çözümü - Resimli Anlatım - Yardım [Windows 7 ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Evet arkadaşlar siyah ekran hatası oldukça fazla olmaya başladı . Bunun için size kolay kısa bir anlatım sunuyorum .

[Resim: 5016.jpg]

[Resim: 5021.jpg]

[Resim: 5026.jpg]

[Resim: 5032.jpg]

[Resim: 5037.jpg]

[img=http://i1103.hizliresim.com/2011/3/12/5042.jpg]

Alıntıdır ..
bu siyah ekran warrock'ta hs dolduktan sonra ekran siyah oluyor sonra masaüstünemi atıyor ?
Bende böle bir sorun olmadığı için bilmiyorum . =)
windows xp de farklı sanırım bendeki xp böle bişey çıkmıyor
(03-12-2011 01:36 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]windows xp de farklı sanırım bendeki xp böle bişey çıkmıyor

Mesela donanım değişikliği,sürücü güncelleme,yazılım yükleme,antivirüs taraması vs. yapmış mıydın ?

Veya şöyle bir yöntem :

bios kısmında hdd lık sıraya al

Başka bir yötem :

Anakart modellerine göre değişme gösteriyor bu anlatacağım uygulamalar ;
Makinayı çalıştırdığınızda delete tuşu yada f8 ile biosa girilir.
Advanced sekmesinde driver configration yada sata controller yada hardware configration başlıklarından hdd nizi ilk sıraya verirsiniz. (Bu başlıklar dediğim gibi anakart modellerine göre değişiklik gösterir hdd ayarı biosunuzda farklı bir yerde de olabilir.)
(03-12-2011 01:36 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]windows xp de farklı sanırım bendeki xp böle bişey çıkmıyor

çünkü resimdeki işletim sistemi Windows 7 Smile..

Warrock Xp de hiç sorun çıkartmıyor sorunlar windows 7 de baş gösteriyor..

birde arkadaş yanına Windows 7 diye yazsaydı daha sağlıklı olurdu.. Smile
(03-12-2011 01:38 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]

Mesela donanım değişikliği,sürücü güncelleme,yazılım yükleme,antivirüs taraması vs. yapmış mıydın ?

Veya şöyle bir yöntem :

Başka bir yötem :

Advanced sekmesinde driver configration yada sata controller yada hardware configration başlıklarından hdd nizi ilk sıraya verirsiniz. (Bu başlıklar dediğim gibi anakart modellerine göre değişiklik gösterir hdd ayarı biosunuzda farklı bir yerde de olabilir.)

hepsini yaptım 10 gündür kafayı yicem format atıcam ama pcde babamın belgeleri var o yüzden atamıyorum
(03-12-2011 01:42 PM)h0nda Yazılan: [ -> ]
(03-12-2011 01:38 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]

Veya şöyle bir yöntem :

Başka bir yötem :

hepsini yaptım 10 gündür kafayı yicem format atıcam ama pcde babamın belgeleri var o yüzden atamıyorum

Tabiki format en son çare .Ama senin Pc'ye format şart .

Bütün belgeleri yedekleyebilirsin . Yedekledikten sonra Pc'ye format at . Bu durumdan kurtulursun .
son bi sorum olucak evde 2 pc var birinden birine nasıl dosya aktarabilirim araya ne tür kablo gerekir şimdiden teşekürler.
Bunlara gerek yok.Oyuna giriyor.Haber kısmını kapatın hoparlörü en sonuna kadar açın.Masaüstüne warrock options resmini koyun.Masaüstüne bakarak oyundan 16 bitlik yeri 32 bit yapın ve boyutuda 1024.768 yapın.Siyah erkan kalıcaktır.Sonra ayarlarsınız..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler