Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 999 ping sorunu çözümü
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Çoğu çözümü denedim ama olmadı Sad
hep 999 um Angry
nasıl konu üç yıldız olmuş. Bi daha paylasırsam bildigim bisiyi. Airties Rt-206 modemde kesinlikle işe yarıyor. Digerlerinde port acmayı arastırın %90 onlarda da işe yarayacaktır. Baska dıyebıleceıgm bısıy yok. konunun 3 yıldıza dusmesı benı paylasım yapmamaya itiyor.
(04-10-2012 10:21 PM)erdem277 Yazılan: [ -> ]nasıl konu üç yıldız olmuş. Bi daha paylasırsam bildigim bisiyi. Airties Rt-206 modemde kesinlikle işe yarıyor. Digerlerinde port acmayı arastırın %90 onlarda da işe yarayacaktır. Baska dıyebıleceıgm bısıy yok. konunun 3 yıldıza dusmesı benı paylasım yapmamaya itiyor.

hocam bir konu açılır bir süre ilgi görür ve git gide tıklanma oranı vs düşer.şimdi sen bizden 7/24 bu konuya yorum yapmamızı ilgi göstermemizi bekleyemezsin.ayrıca unutmaki bu konuya bakarak sorununu çözen biri eğer birdaha aynı problemi yaşamazsa bu konuya birdaha bakmaz.ayrıca sen söyleyene kadar ben konunun üstünde yıldız olduğunun farkında değildim 2seneye yakında bu forumda takılıyorum Wink
Benım internet 8 mb baya hızlı ama warrock ta herkes 999 oynanamıyor oyun. 3 komsu kullanıyoruz normalde net hızlı sadece warrockta berbat ana modem komşuda ne yapabılıırm bı cozum varmı ?
eline sağlık çok yararı oldu
gerçekten teşekkürler Smile çok güzel bir konu.
hepsini yaptım en üstte kural adı seçin diyor bi bakarmısınız

[Resim: d6f2w.jpg]
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler