selamlar arkadaslar , daha oncede Oyunda problem yaşadigimi dile getirmisdim arkadaslar benim internetim 1-8 bit arasinda ve inanilmaz lag kasma oluyor ttnet i aradim 16 bite cikarsam internetimi kasma donma düzelirmi?
kasma ve donmanın net. den kaynaklandığını nerden biliyorsun bir kaç güncellemeden önce benim hızım 1 mbit di ve hiç bir şekilde kasma olmuyordu şuan 8 mbit ayarlarını düşürdüm 8 kişilik odalarda kasmadan oynayabiliyorum bence başka şeylerden de kaynaklanıyor olabilir
Önemli olan 8 mgbt 16 mgbt degil senin gördüğün miktar hız testi yap dowloand hızını ögrenelim 8 mgbt yeterde artar Ayrıca pc dandikse 100 mgbt bile bi halta yaramaz.
benim gördügüm hız 6 bit yanliz soyle bisey var philipin serverine girdigimde tr serverinde kasildigi kadar laga girdigi kadar girmiyor jilet gibi oynuyorum tr serverinde khali marien vb asla oynayamiyorum
internetten değildir belki bizim Türk server ın farkı budur

Lag olması sanırsam buna alışacaz

6 bit yeterde artar 1bit bile yeter nettle alakası yok ya serverdan yada pc inden kaynaklanıyor
(03-11-2011 07:54 PM)tartiks Yazılan: [ -> ]selamlar arkadaslar , daha oncede Oyunda problem yaşadigimi dile getirmisdim arkadaslar benim internetim 1-8 bit arasinda ve inanilmaz lag kasma oluyor ttnet i aradim 16 bite cikarsam internetimi kasma donma düzelirmi?
Hiç bi değişme olmaz emin olabilirsin.
(03-11-2011 08:09 PM)tartiks Yazılan: [ -> ]benim gördügüm hız 6 bit yanliz soyle bisey var philipin serverine girdigimde tr serverinde kasildigi kadar laga girdigi kadar girmiyor jilet gibi oynuyorum tr serverinde khali marien vb asla oynayamiyorum
Korelilerin oyununda ben türkiyeden bağlandığım halde benim oyunum ve karşı kişinin beni görüşünde 0 lag oynuyorum ve görüyorum,burda asıl suç TTNet değil bize sunucudan gelen veri .
1 Sunucuya oyundaki herkez bağlanıp veri alıyor,şimdi korede de aynı diceksin ama Kore'de -yanlış hatırlamıyorsam- max 2GB internet hızı var
Amerika'da Max : 100Mbps,o dağılıyor bide kablo mesafesi falan filan derken o 100Mbit'in belki 3Mbit'i belki 5Mbit'i bize ulaşıyor. Hadi ulaştı TTNet'in kaçınılmaz çok meşhur alt yapı çalışmaları vardır oksitlenmiş bi kabloyu yenilerken oradaki bütün hatları bizim hatlarımıza ilave eder ve 1 interneti 2 kişi kullanır. Hele ki bu 2 ana kollara ayrılan wireless modemleri varsa ve labtop,telefon vs. aygıtları da yardımcı internet kullanıyorsa eyvah o bize gelen internetin haline.
Neyse özet olarak : TTNet'den önce bütün iş Sunucularda bitiyor..
imza: akarTR