Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: G1-Admin-Hizir ' dan Genel Sorulara Cevaplar !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
*Küfürden SS kaç günlük ban yiyoruz ?

-Küfürün şiddetine göre değişiyor 3-7 gün daha sonra 15 gün daha sonra 30 gün.

*Chapter 3 - Yeni clan sistemi ne zaman gelicek vb. ?

[Resim: screenshot029.jpg]

*Haritalarda çok bug yerleri var bunlara çözüm nelerdir ?

-Oyun içinden oyundaki bugları video çekerek resmi forumdan ÖM ile link veriniz , gerekli işlem yapılacaktır.

*Retail satışları başlıyacak mı ?

-Başlayabilir ama bu konu rafa kaldırıldı .

*8.slot silahları ne zaman gelicek ?

-Her hafta 1 tane 8. slot silahı markete gelicek.
Keşke 8.slot aug yapsalar aw50f yanına super giderdi
Teşekkürler bunlarıHızırdan duymak güzel Smile
(03-11-2011 06:12 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Keşke 8.slot aug yapsalar aw50f yanına super giderdi

Süper fikir bence
(03-11-2011 06:13 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]Teşekkürler bunlarıHızırdan duymak güzel Smile
(03-11-2011 06:12 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Keşke 8.slot aug yapsalar aw50f yanına super giderdi

Süper fikir bence

keşke öyle olsa ya Big Grin

Burak Kandöker

En azından oyuna biraz katkıda bulunmak için önemli bugları XFire ile ayrıntılı şekilde video alın ve HIZIR'a ö.m gönderin.
(03-11-2011 06:19 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]En azından oyuna biraz katkıda bulunmak için önemli bugları XFire ile ayrıntılı şekilde video alın ve HIZIR'a ö.m gönderin.

Tamam senin yaptığın bugun videosunu xfireden indirmiştim şimdi ticket atıyorum.

Burak Kandöker

(03-11-2011 06:23 PM)SlimShady Yazılan: [ -> ]
(03-11-2011 06:19 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]En azından oyuna biraz katkıda bulunmak için önemli bugları XFire ile ayrıntılı şekilde video alın ve HIZIR'a ö.m gönderin.

Tamam senin yaptığın bugun videosunu xfireden indirmiştim şimdi ticket atıyorum.

Profilimdeki videoları göndermene gerek yok onları biz gönderdik zaten.
Hayırlısı . Hizirada ilgilendiği için teşekkürler .
bende bi kaç soru sormuştum hızır a aynı sorular gibi Big Grin aynı cevapları vermişti Big Grin
hadı hayırlısı bakalım
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler