Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarrockTr İçin Bir Öneri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bence üyeler açtıkları konuları kitleyebilmeli. Örneğin konu tartışmaya döndü ileri gidilmemesi için kitler veya bir soru sormuştur cevabını almıştır kitler konusunu. Forumda görüyorum bir soru soruluyor 10 tane cevap 9 tanesi aynı. Hem dediğim gibi olursa postçular post kasamaz hemde modların yükü azalmış olur. Görüşlerinizi bekliyoruz.
Mantıklı.
Değişik bir düşünce bence değerlendirilebilir..
güzel düşünce,uygulanabilir.
Güzel bir düşünce
sen kilitle, ben cevabımı yazayım sonra tekrar kilitliyeyim Smile
olur mu hiç öyle şey
ayriyetten biri polemik açar,laf yememesi için kilitler konuyu sonra cevap verecek olan kudurur sinirinden,özel mesaja geçer...
ee tabi özel mesajda kimse göremiyor ss çekilmediği sürece hobaa ana bacı kaportacı 300-500 söv sövebildiğin kadar Smile
sonra kafanı başını kırarım senin mağdurum ben mağdur
(03-11-2011 12:30 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]sen kilitle, ben cevabımı yazayım sonra tekrar kilitliyeyim Smile
olur mu hiç öyle şey
ayriyetten biri polemik açar,laf yememesi için kilitler konuyu sonra cevap verecek olan kudurur sinirinden,özel mesaja geçer...
ee tabi özel mesajda kimse göremiyor ss çekilmediği sürece hobaa ana bacı kaportacı 300-500 söv sövebildiğin kadar Smile
sonra kafanı başını kırarım senin mağdurum ben mağdur
Yok la sadece konuyu açan kişi kilitliyebilicek kendi konusunu Smile Ama ömden sövme işi kötü oldu İyi açıdan bakalım ömden söven olursa ss alır banlatırız forum bir küfürbazdan kurtulmuş olur Smile
Öyle bir özellik yok malesef...
Öyle bir seçenek olmadığı gibi üyeler kendi çıkarı için kullanabilir.Biri ile polemik içinde olsa ve ona laf atıp veya konu içeriğine göre iftira atıp(hack v.s) konuyu kilitleyebilir ve karşı tarafa cevap şansı bırakmamış olur,böylelikle cevap veremeyen kişi aynı şekil konu açıp karşılık vermeye çalışır böyle böyle uzar gider yani Smile

Sherlock

(03-11-2011 12:51 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Öyle bir özellik yok malesef...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler