Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: windows vista
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
arkadaşlar ben pc ye microsoft security essential i yükledim (antivirüs programı) ondan sonra 2 seçim vardı windows vista 32 bit -64bit diye ben bilmiyordum 32 biti seçtim sonra yüklendi bilgisayarı yeniden başlatmanız gerek dedi başlattım sonra px açılırken ekran karardı 1 dakika felan bekledim sonra güncelleştirmeler yapılıyo dedi ve açıldı pc de baya bi yavaşlama oldu bende programı kaldırdım ondan sonraki açışlarımdada ekran kararması oluyor ve yine bekliyorm güncelleştirme yazmıyor kararmadan sonra direk açılıyor ve eskiden bilgisayarı kapat dedğimde direk kapanırdı şimdi güncelleştirmeleri yükle ve kapat diye bir seçenek daha çıkıyor pc de bi sorun varmıdır acaba? hikaye gibi oldu biliyorum okuduğunuz için teşekkürler Smile
Windows güncellemelerini kapat o zaman güncelleme yapmaz
Abi valla vista berbat beyfendi
(03-10-2011 10:33 PM)depozito Yazılan: [ -> ]Abi valla vista berbat beyfendi

Xp'ye geçtim varya kasma yok süper Smile
evet ya vistayı hiç sevmiyorum ama kullanıyorum windows updaterı kapattım düzeldi sağolun
(03-11-2011 05:52 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]evet ya vistayı hiç sevmiyorum ama kullanıyorum windows updaterı kapattım düzeldi sağolun

Ve bence git bilgisayarıma bas ordan kaç bit işletim sistemine sahip olduğunu öğren
Referans Adresler