Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock lag kasma sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selamlar arkadaslar , suana kadar bazi arkadasimizlarida "kasma" "donma" "lag" sorunlarini cok okudum ve forumda verilen yontemlerin hepsini denedim TTNET i heemen hemen hergün aradim Baglantimda sorun yok gittim fiber kablo aldim olmuyor olmuyor Oyuna girerken sorun yok login kısmına geliyorum sorun yok marien , khali oynamak benim için bi ölüm oldu artik gamebooster denedim grafiklerimi ayarladim ekran kartimi güncelledim her ne olduysa HERO patchinden sonra oldu ondan oncesi jilet gibi oynuyordum farkli bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi ve umarim gelecek patchde oyun düzelir umut ediyorum çözüm yollarinizin hepsini denedim Sad
aklıma gelcek her şeyi denemişsin Big Grin
Oyunu Silip Tekrar Yükledin Mi ?
(03-10-2011 01:37 PM)Ncasource Yazılan: [ -> ]Oyunu Silip Tekrar Yükledin Mi ?

denedim 2 kez silip yükledim oyunda herkezin pingi 200 - 300 arasi oynayamiyorum 1 hafta olcak Ss.gif
Buna benzer bir sorun bende de var. 3 aydır oyun oynamıyordum, dün silip tekrar kurdum, oyuna giriyorum 2-3 dakika geçmeden ağır çekim film oynatır gibi bir hâl alyor.

3 sn normal 1 sn donuyor, duraklaya duraklaya gidiyor. Ne oyunun tadı kalıyor ne insanın oynayası geliyor, bu işten anlayan bir arkadaş vardır umarım. Teşekürler.
Referans Adresler