Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Oyuncularından Bıktım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet gerçekten bıktım artık.

- 1 değil 2 değil 3 değil sürekli odadan atılıyorum oyunda oyunu bilmeyen o kadar çok ki :

1 elde 3 yada daha fazla adam vurursan hacksin.

Ammo almadığın zaman hacksin.

Anında oyundan atılıyorsun.

50 lvlide atıyor 1 lvlide...

Artık oyunu bilenlerle oynamak istiyorum !

Daha şimdi : Oyun oynuyordum khali 53 lvl adam da vardı aynı teamdeydik oyunun başında girdim oynadık.

6 el geçti oyundan atıyor nedeni yok.Ne bir muhabbetimiz var nede tanışmışlığımız.

Buna sövmezsinde kime söversin ? Hackler ' den beter. Ama tabiki kendimi tutup sövmedim.

Hack değilken böyle odadan atılmak insanı sinir ediyor.

Sizinle paylaşmak istedim. Değerli zamanınızı ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
takma kafana var böyle dingil herifler
çok var böleleri küfürde edemiyosun
banada hep denk geliyor 1 oyun attıktan sonra diğer oyunda yine iyi skor yaparsan kickleniyorum.rush nedir bilmeyenler hack diyip sövüyorlar ama artık video alığ hızıra vericem Angrym045.gif
kendisi vurunca olay yok ama kendisi vurulunca cross wh tp hack bilmem ney bide karşı teamda mutlaka bi arkadaşlarını bkeletiyorlar sağlam birisi gelip bizi ezmesin diye çok yaşadım bunu erdush geçende seninle oyun atmıştın xh3llx1 Big Grin forumdanmısın demiştim Big GrinD
Ya o konuda çok güzel planlarım var ama zamana ihtiyacım var epey açıkcası :/
Durum içler acısı .
Arkadaşlar clanınızla oynayın sizde. En iyisi atılma falanda yok yada en azından clanınız yoksa 1 arkadaşınızla oynayın 4v4 odalarda 1 kişi n derse atılmıyorsun.
(03-09-2011 09:22 PM)SlimShady Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar clanınızla oynayın sizde. En iyisi atılma falanda yok yada en azından clanınız yoksa 1 arkadaşınızla oynayın 4v4 odalarda 1 kişi n derse atılmıyorsun.

Clanım yok ayrıca arkadaşlarımda wr oynamıyor. Turgay abi planım var demişsin warrocktr adına clan kurup sitedeki iyi playerleri clanda toplamak gibi bir plan mı ?
Kore warrock'u gibi TAB'a basınca Mause işlevi iptal olacak olay budur Smile
adamlarda kick meselesi yok.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler