Herkeze İyi Akşamlar...!
Lutfen Bana Yardım Edin Kardeslerım Ne Zaman Oyuna Gırsem
Herseyın Kapalı olmasına Ragmen pınqım 999
256 BIT ekran kartı olmasına raqmen
16 BIT yaptım Oyun ayarları En dusuk sevıyede Gırdım Yıne Olmadı Modeme reset Attım yıne OLMADI...!Dns ayarlarını Değiştirdim Yine OLmadı Ip yenıledim Yıne olmadı..!
Kısacası Ne yaptıysam Ne denedıysem Olmadı PINGIM 999 Yine
Antivırustede tarattım Bu arada Yıne olmadı...iNSANın ole bır sınırını bozuyorkı Bu tp xD allah Kımseye bole bir Bela vermesın
Kardeşlerim Artık Buna Bana Bir Kesin Çözüm Bulun...! İnternet Hızından Demeyın Onceden Kasmıyordu Su 3 Gundur Boyle Acilll Yardım...!
Bilgisayarınla modem uyuşmazlığı olabilrmi yada modem eskimesi filen =?
(03-09-2011 08:53 PM)VisKy* Yazılan: [ -> ]Bilgisayarınla modem uyuşmazlığı olabilrmi yada modem eskimesi filen =?
Yok Kardeşim Yapmıyordu Yeni Yapmaya Başladı 3 Gun Felen Oluyor Oyun Çekilmiyor Valla Sanki Pause tusuna Basıor Biri Daha Sonra Starta Basıyor xD Derdimi Anlatabıldım Umarım Ve Bu arada Internet Hizmetlerinide Aradım Ama Herşey Normal Diyor..! İnternet Hızım 6.5mph...!
Bilgisayar özelliklerin ile kasmanın alakası yok sorun bağlantında ve hatta modeminde.
kotanı aşmış olabülürsün.
Santralde oluşan bir sorundan dolayı olabülür vs. vs.
(03-09-2011 09:22 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]kotanı aşmış olabülürsün.
Santralde oluşan bir sorundan dolayı olabülür vs. vs.
Evet alican haklı ayrıca telefondan gelip modeme giren kablodanda olabilir.
Önce tam olarak sistem özelliklerini yaz sonra yasak sitelere girmek için ek program veyatta hosts dosyası kullandın mı ? Bu sitenden hızını kontrol et
http://www.speedtest.net/ en sonra çare olarakda internet için gerekli donanımlar kontrol et