Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 4 Şubat Değil 5 Şubat
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Saat farkından değişiyo bu tür olaylar.Geçen gün amortinin doğum günü resmi sitede 3 şubat diye yazıyordu bugün doğanlarda adı vardı.Ama halbuki 2 şubattı o günSmile
Neyse 3ün 5in lafını yapmayın.Smile
Yayını kaçırmamalıyız bence. Smile
(02-04-2010 01:16 PM)Volkan™ Yazılan: [ -> ]Yayını kaçırmamalıyız bence. Smile

nedenki izlemeyince yüklenmiyomu patch Big Grin yok hani farklı bi patch ise manual yükleniyosa bende izlicem Smile
bu sabah oyuna girdim 6:00 da mutlu mutlu oda açtım 15 i kaptım sonra patch gelecek die kapadım sonra duydumki patch 10 da gelecekmiş içimden ne kadar küfür varsa ettimBig Grin
Gelecekse gelsin gelmeyecekse gitsin yaw yeter ne patchmıs arkadaş
Soner'inde dediği gibi saat farkları var bundan admin böyle bir cevap vermiş.Face falanda görüyoruz(bu kod dağıtımında) ortalama 8 saat lik bir oynama var.
(02-04-2010 01:49 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]
(02-04-2010 01:16 PM)Volkan™ Yazılan: [ -> ]Yayını kaçırmamalıyız bence. Smile

nedenki izlemeyince yüklenmiyomu patch Big Grin yok hani farklı bi patch ise manual yükleniyosa bende izlicem Smile

Neden öyle dediğimi anlamadın. Smile Neyse...
Perşembe günleri gece 12 yi geçtikten sonra patch geliyor

İşiniz gücünüz yok sadık abinin dediği gibi saçma sapam şeylerle uğraşıyorsunuz..
Ya suanda packt mı yenılenıyor ben oyunu actıgımda progressing dıyo [ NOW 0 /Total -31 Dıyo ? ne zaman gelıcek pack
(02-05-2010 01:19 AM)Arsenal34 Yazılan: [ -> ]Ya suanda packt mı yenılenıyor ben oyunu actıgımda progressing dıyo [ NOW 0 /Total -31 Dıyo ? ne zaman gelıcek pack

oyun açılmıyorsa girme dersiniz ne anlamıyorum yarın sabah girersin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler