Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bursa'da Perşembe Günüde Okullar Tatil !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Televizyonda Gördüm Bursa'da Perşembe Günüde Okullar Tatil Zaten Buralarda Çoook Kar Var Ben Cuma Günüde Tatil Olacağanı Zannediyorum ...
Haftayı Erken Kapattık Big Grin victory.gif[/code]
Tatil Oluyor Seviniyorsunuz . Birazda Ders çalışışın. Hep tatil hep tatil nereye kadar. Zaten dünyada en çok tatil yaşayan ülke türkiye .Derslerinizi aksatmayın . Tatil oldumu üzülün.Biraz ders çalışın bakim =)
Aman Bea Salla Dersi Zaten Dersler İyi Wink Sayısalım İyi Yeter Gerisi Tınlamaz Smile
(03-09-2011 08:24 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Tatil Oluyor Seviniyorsunuz . Birazda Ders çalışışın. Hep tatil hep tatil nereye kadar. Zaten dünyada en çok tatil yaşayan ülke türkiye .Derslerinizi aksatmayın . Tatil oldumu üzülün.Biraz ders çalışın bakim =)

İçimden bir ses "kalk ders çalış" dedi. Neyse sustu sorun yok Smile
(03-09-2011 08:46 PM)Sagopa~Kajmer Yazılan: [ -> ]
(03-09-2011 08:24 PM)MuratKara Yazılan: [ -> ]Tatil Oluyor Seviniyorsunuz . Birazda Ders çalışışın. Hep tatil hep tatil nereye kadar. Zaten dünyada en çok tatil yaşayan ülke türkiye .Derslerinizi aksatmayın . Tatil oldumu üzülün.Biraz ders çalışın bakim =)

İçimden bir ses "kalk ders çalış" dedi. Neyse sustu sorun yok Smile

Smile)
Bakın murat abinizden nasihatler.

Yurt dışında her 2 ayda bir 2 hafta tatil , Temmuzdan sonra 1-1.5ay tatil

biz sadece 3ay+15gün
Referans Adresler