İstanbulda tık yok kar havada eriyor tatil flan yok relax

ben İstanbula lanetli şehir diyorum kar gelir teğet geçer yağmurun en alası bize gelir =)
(03-09-2011 06:02 PM)camp3rush Yazılan: [ -> ] (03-09-2011 05:58 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Durum cidden vahim. İstanbulda kar alarmı felaket vardı Ankarada Melih Gökçek hiç birşey yapmıyor
. Kızılayda bile dolmuşlar otobüsler işlemiyordu. Dün haberlerde Ankarayı verdiler sürekli bütün herkez yürüyordu. Çünkü En iyi Araç YÜRÜMEK deniyordu. Ciddende öyleydi. Kar kürme arabaları yok tuzlama yok hiç birşey yok anacadde bile kapanırsa ohoo.
Annem bu yüzden eve kadar 1 saat yürümek zorunda kaldı.
benim gittiğim yollar hep açık ?
Bende İstanbul Fsm mahallesinde oturuyorum dimdik bir yokuştan aşşağı hop lise.Sabah fırtınada arabalar işliyordu o yollar.Ankarayı bilemem ama baya yağmış galiba orayada.
Ankaradan bahsediyorum İstanbulda kar yağmadan alarma geçtiler ve tomarca kar kürme arabası + tonlarca tuz bekliyordu Sence Ankara ne yaptı ? hiç birşey tabikide

. Ankarada dün akşam hiç bir yol açık değildi. Bütün herkez yürüyordu bizim burdada ana cadde açık değildi hatta öyle bi açık değildiki ana caddede kara basınca bileklere kadar gelen bi kar vardı. Düşünün o kalınlıkta jip bile zor yani Melih Gökçek hiç bir iş yapmıyorki
20 CM kar var , kaymakam diretiyor .
Hala anlayamadım ne yapmaya çalışıyor

güzel haber okullar yok ankara yenimahalleye feci yağdı kar